Hoofdstuk 14

603 29 4
                                    

Koen

Tineke ontvoerd ? Het ergste wat er ooit kon gebeuren is nu gebeurd. Mijn Tineke , ontvoerd. Maar er is blijkbaar nog iets. Tineke is zwanger zegt de chef plots. "Wat ???" Floor heeft een zwangerschapstest gevonden op de plaats delict. Positief , ze is al langer dan een maand zwanger. Tineke zwanger? Wie had dat kunnen denken? Zou het kindje van mij zijn? Die vraagt spookt nu door mijn hoofd. Wat als dat niet zo is ? Maar erger nog wat als het wel zo is en het kindje loopt gevaar? We moeten haar vinden en dan wel nu!

Roger

Eindelijk zijn we voltallig. Iedereen zit in de vergaderzaal. De spanning druipt van hun gezicht. Ik begin rustig aan mijn verhaal. Naargelang mijn verhaal vordert , verschijnen er tranen in de ogen van de collega's , dan vooral in die van de vrouwen en van Koen. Ik vertel alles: de aanwijzingen, het telefoontje , de zwangerschap , alles. Na mijn zegje hangt er een sobere sfeer, om niet te zeggen een zeer droevige sfeer. Laat ons hopen dat Tineke niets overkomt.

Tineke

Waar ben ik? De kamer waarin ik mij bevindt is volledig donker. Niks licht in de ruimte. Ik voel enkele dikke druppels vloeistof over mijn wang rollen. En enkele langs de achterkant van mijn hoofd naar beneden. Ik tast met mijn hand in het donker. Dan voel ik iets... Een muur? Ik glijd met mijn hand langs de muur , op zoek naar een deur. Plots schiet het licht aan, maar er gaat geen deur open. Ik heb blijkbaar zonder het te weten een lichtknop geraakt. De deur is eindelijk in zicht. Maar zoals ik wel had verwacht , op slot. Dan zie ik een spiegel hangen aan de muur. Wanneer ik er in kijk weet ik wat die dikke vloeistofdruppels waren. Mijn hoofd bloeit en er stromen tranen uit mijn ogen. Wanneer ik het bloed wil afvegen gaat de deur plots open ...

Mag dit wel?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu