unu // m

9.9K 338 18
                                    

// M A R I N A ' S POV //



"O să fi bine , scumpete." Mama a spus in timp ce imi bulca părul lung castaniu. Mi-am invârtit degetul mare nervoasă. Era ziua licitației. Aveam de gând să-mi las familia și să fiu cumpărată de un bărbat.

"Cum te-ai simțit când tata te-a cumpărat?" Am intrebat.

"Am fost foarte nervoasă la inceput , ca tine, dar apoi ne-am indrăgostit." Mi-a spus ea. Nu am spus nimic. Am stat in liniște in timp ce mama imi făcea părul in oglindă. Asta va fi ultima dată când o voi vedea. M-am uitat peste tot in imprejurimi. Micile inele de fum din țigara mamei s-au evaporat , după , mama a luat ondulatorul din părul meu. Mama a inspirat. Totul este așa suprarealist.

"Ce face frumoasa mea? " tatăl meu intrebă.

"Sunt bine, Doar foarte, foarte nervoasă." Am răspuns in timp ce s-a așezat lângă mine pe scaunul de machiaj.

"Sunt o mulțime de bărbați drăguți aici, okay? Știu unii dintre ei, deci o să fie totul bine." Tatăl meu mă asigură.

"Totul e gata." Spune mama in timp ce desface ondulatorul fierbinte din părul meu și il pune pe măsuța de machiaj. Oglinda ca a unei vedete mi-a luminat fața, mă simt așa frumoasă

"Mulțumesc băieți." (era guys deciiii ) Am spus in timp ce m-am ridicat și mi-am imbrățișat părinții tare. Ochii au inceput să mi se umple de lacrimi. Mâinile mele erau lipite de ei. Nu vreau să-i las să plece.

"Acum Marina, nu plânge că o să ți se strice machiajul." Mama m-a atenționat in timp ce obrajii ei erau plini de lacrimi.

"O să-mi fie așa dor de tine." Tatăl meu se plânse in timp ce mă trage intr-o imbrățișare lungă.

"Vă mulțumesc pentru cea mai frumoasă copilărie. Vă iubesc așa mult." Am spus când i-am imbrățișat. Tatăl meu avea de gând să vadă alt bărbat care să mă numească a lui, și nu cred că ar fi bucuros să-l intâlnească. Mama mea nu mă va vedea crescând.

"Toată lumea! E alinierea !" Un băbat a strigat dinspre zona de machiaj și coafură. M-am uitat la fețele triste ale părinților mei. In jurul nostru, alte fete le spun 'adio' părinților lor, le-am mai dat o ultimă imbrățișare și un sărut.

"Adio, vă iubesc." Am făcut cu mâna in timp ce m-am aliniat .

"Și noi te iubim." Tatăl meu a spus și mama și-a băgat capul in tricoul lui. Am vrut să fug la ea și să-i spun că totul va fi bine, dar eram deja in linie.

Stăteam lângă o fată care incerca să-și acopere lacrimile când urcase pe scenă. Noi toate aveam câte o piesă ce ne acoperea pieptul și 'zona femeiască' .

"Vândută pentru patruzeci de mii." O femei a anunțat, o ploaie de aplause erupând și fata de pe scenă s-a dus in backstage pentru a aștepta.

Eram următoarea din linie. Inima imi bătea zgomotos și palmele imi transpirau. Mama și tata au dispărut. Vualul mi-a fost pus pe față, am fost impinsă pe scenă și am auzit numele meu.

"Aceasta este Marina." O femeie a anunțat. O lumină a fost indreptată spre mine. Femeia a venit la mine și mi-a descoperit fața . Am văzut bărbați stând la diferite mese. Toți au costum și mă examinau ca și cum aș fi un experiment.

"...și ea este o fată din linia casei noastre in această seară. 100% virgină." Femeia a spus.

"O mie ." Unul a spus.

"O mie cincisute." Altul a spus.

"Două mi ."

"Trei mi."

Numerele au continuat să crească. M-am uitat la toți , aceștia uitându-se la un bărbații extrem de scumpi care intraseră in cameră. Unul dintre ei arată mai tânăr , iar celălalt mai bătrân

"Un milion!" Cineva a strigat.

"uh, un milion..."

Liniște

"De două ori."

"De trei ori, vândută. Pentru un milion." Femeia a anunțat. Aplauze se auzeau din nou in timp ce vualul imi astupa fața iar. Am fost trimisă in spatele scenei. M-am uitat in spate la șirul de fete care tremurau, toate uitându-se la mine când mă indreptam spre camera de așteptare. Când am fost pusă in cameră, mirosea a umiditate și mucegai. M-am așezat pe un fotoliu mic iar mâinile mi s-au strâns in pumni strânși . (nu ca și cum ar fi nervoasă, gen de emoții)

Sper că este drăguț...

Ușa s-a deschis și un bărbat inalt a intrat. Era absolut uimitor. Ochii lui de un verde adânc și părul lui imprăștiat era definiția perfecțiunii.

"Marina, corect?" Vocea lui era așa excitantă.

"U-uh da." Am aăspuns in timp ce mă ridicam. El mi-a luat mâna intr-a lui și am ieșot din camera de așteptare. Am ieșit din clădire și am intrat in mașina lui. M-am așezat lângă el in liniște in timp ce iși punea centura de siguranță.

"Sunt Harry. Dar tu va trebui să-mi spui Mr. Styles sau tati." A spus el.

Tati?

"Da, uh, tati." Am șoptit. Eram așa nervoasă. Stăteam intr-o mașină extrem de scumpă , cu un bărbat superb. Părinii mei nu erau săraci, dar nu au avut luxul și toate aceste lucruri scumpe de care sunt inconjurată.

"Deci, pisicuță." Mr. Styles a inceput.

Pisicuță. Imi place.

"O să stabilim regulile acasă. Toate regulile, cerințele și pedepsele." A spus rânjind.

Pedepse? De ce a menționat de asta?

Am dat din cap. Eram mută.

"Și ești vrigină, hmm. Ești un lucru inocent." A rânjit când și-a pus mâna pe coapsa mea, mâna lui trimițându-mi fiori in tot corpul pe care nu le pot explica. Mi-a mângâiat pielea ușor , arzându-mi-o cu atingerea lui delicată. S-a oprit și a bătut-o incet. (pielea)

"Ei bine, ști ce au spus ei..." A spus in timp ce și-a pus mâinile pe volan.

"Ce au spus tati?"

"Cele inocente sunt mereu cele mai perverse."

Mr. Styles ▪ daddy kink ♦ TradusăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum