Ne plimbam cu ambulanta

8K 479 10

Nicholas

Mă uit în jurul meu și văd toți colegii viitoarei mele soții, și subliniez soție, uitându-se la noi ca la mașini străine se pare că nu știu nimic de colega lor, oare și cu ei s-a comportat ca și cu mine?

Jocul începe, se uită la mine cu o privire de m-ar lua la bătaie, acum că veni vorba , box oare știe? Adică să știu dacă am cu cine mă confrunta, nu de altceva. Jucăm, se ține tare ,nu va renunța, e transpirată, e fleașcă, maieul și așa destul de stramt pe ea, se lipește mai tare de ea scoțând în evidență toate curburile corpului. De tinut minte, cum câștig jocul ăsta toate maieurile dispar din vestimentația cu care iese prin casa, în fața mea dacă le poartă nu-i nicio problemă, ba din contra, are ce arăta: inaltă, bustul generos .

Uff,la naiba Nicholas revino-ti, picioarele pe pământ,ai uitat??

Mingea zboară din terenul meu în terenul ei, eu dețin încă controlul, conduc, e bine deocamdată, nu mai rezistă mult e prea obosită, dintr-o dată cade jos cade pe picior, o posibilă entorsă. Va rămâne acolo și eu voi câștiga , dar de unde atata noroc? Se ridică, schiopătează, face cațiva pași, se lasă total pe acel picior, își obișnuiește corpul cu durerea și începe din nou să joace. La naiba! Nu-i normala! Jucăm,jucăm, un moment de neatenție din partea mea, că na.. eram prea ocupat să mă holbez ca prostu la corpul ei ,bravo Nicholas esti deștept nu gluma! Faci două facultăți, conduci atâtia oameni și te lași hipnotizat de o puștoaică! Genial omule! Ma laud eu in minte,ajunge să conducă. Asta nu se poate ,mă concentrez, clar nu mai iese din casa cu hainele alea pe ea, marchez din nou și se pare că câștig, în acel moment Sara se prăbușește. Aștept un minut, toată lumea se ridică și se duce spre ea. Are ochii închiși, o fată se apropie mai tare și îi verifică pulsul:

-Pulsul și respirația apoape inexistente! E palidă toata, nu arată deloc bine. Suna-ți la naiba la ambulanță,ce așteptați?? Să vină primăvara și să culegem flori împreună??? Pai, vă dau o veste, dacă nu ajunge acum la spital nu cred că mai apucă ziua de mâine! zice fata cu ironie in voce,cum poti fi ironic când cineva moare lângă tine?

Am terminat medicină, dar n-o pot ajuta! Nu pot! Prima mea pacientă a murit din cauza incompetenței mele, am fost un elev genial dar se pare ca doar la teorie,la practică am omorât un om. Doamne am omorât un om! La naiba să-l ia. Mă întorc cu spatele, nu poate să vadă nimeni frica din ochii mei....

-Cred că asta înseamnă că am câștigat! zic eu cu un ton pe care abia mi-l recunosc,dar nu mă interesează , îmi pun o mână în buzunarul blugilor și plec spre usa.

-Auzi ?! Unde naiba crezi că pleci? Fii atent la mine! Dacă ea moare e doar vina ta! Ce se întampla între voi? De unde până unde e ea logodnica ta și cum te poți comporta așa??zice ea. În tonul ei se simte nervozitatea abia controlată.

-Cine ești tu să-mi ceri tu mie socoteală?? Întreb eu deja iritat

-Eu sunt Jennifer, și în momentul ăsta o ridici de jos, o urci în mașină și mergem la spital, până vine ambulanța mai trece o ora!!!

Puștoaica asta tocmai mi-a zis mie ce să fac, da cine se crede?

Îi fac semn unuia dintre oamenii care au venit cu mine și îi zic:

-Ia-o în brațe și du-o în mașină!

Plec înainte și mă așez în spate așteptând să plec, dar incompetentul de angajat o aduce în mașină și o pune în spate cu capul la mine în poală. Eu mă uit mirat la el cu o spânceană ridicată în mod involuntar:

-Îmi cer scuze domnule, dar domnișoara m-a pus.

Din spatele lui apare Jennifer, enervată la maxim.

-Trebuie să respire! Capul ei trebuie să stea astfel încât căile respiratorii să fie cât mai accesibile. Tu,spune arătând spre sofer, scaunul din dreapta imediat..!

-Dar domnisoara....

-Tu n-ai auzit ce ti-am zis? Cheile acum!!!

Se urca la volan și conduce ca o nebună, avea pe puțin 150 la ora. Noroc că mașina rezistă și la mai mult. În timpul ăsta stau în spate și mă uit la chipul angelic, care stă așezat în poala mea. Arată așa linistită și așa diafană. Ce-mi faci fetiță??

Ajungem la spital și-o iau eu în brate pe Shara, nu o pot lăsa pe mâinile altcuiva! Fug cu ea în brațe până la recepție când mă văd, doua asistente vin cu o targă și o iau de lângă mine pe faptura cu chip angelic. Jennifer se plimbă de colo colo agitată..

-Esti prietena ei?? o întreb eu încercând să detensionez atmosfera

-Nu,Shara era foarte singuratică, nu prea lega relații cu oamenii, dar era o persoana buna. Chiar dacă e înfășurată într-un ambalaj de gheață. Pare rănită! zice ea cu o voce slabă . Insă zilele trecute am vazut-o la o cafenea cu un băiat, zâmbea și vorbea cu el,până acum câteva minute credeam că e iubitul ei, dar acum pare imposibil.

-Stai,stai.Ce băiat??

-Tu numai asta ai auzit din tot ce am spus eu??

-Zi la naiba cine e baiatul?? cu cine putea să zâmbească,cu mine nu a zâmbit niciodata,de ce ar zâmbi cu altcineva? Cine e clovnul care a facut-o să râdă?

-Nu știu nu e din oras. Parea de vârsta ta și părea ca se cunosc cat de cat. Am auzit parcă numele lui dar nu mi-l mai amintesc, nu prea am fost atenta.

Nici o problema aflu eu cine e, ea trebuie să zâmbească cu mine, nu cu alt bărbat! De ce în jurul lui să zâmbească și mie abia să-mi vorbească? Dar prima întrebare e: cine e el?

În timp ce eu mă gândeam medicul iese din salon, se uită la amândoi si ne întreabă:

-Sunte-ti rudele fetei??

-Da,eu sunt sotul ei!! *Ce??am castigat pariul ea va fi sotia mea!*

-Păi, au sosit rezultatele analizelor. Acum e bine, dar domnișoara are reumatism și acum când am consultat-o am vazut ca are o entorsă. Nu e bine deloc,la reumatism sportul e important, dar nu exagerat,nu până la epuizare. Ea ar trebui să fie mai atenta ținând cont că știe că a avut pneumonie când era mică și a lăsat urme la nivelul sistemului respirator, ea nu respiră la fel de bine ca un om normal. Pneumonia fiind destul de grava, i-a afectat plămânii. Va trebui să fie mai atenta, acum e secata pentru ai putea calma corpul. Dumneavoatră, spune arătând spre mine, veniti cu mine!!

Merg în urma medicului, procesând informațiile primite. Eu de ce nu știam deja toate astea?? Se presupune că ar trebui să știu, doar e logodnica mea. Aaa..da nu știu pentru că ea a zis că e o irosire inutilă de energie.

-Dumneavoastră stiați că soția dumneavoastră acum cam cateva luni si a produs tăieturi pe corp? Sunt prezente cicatrici pe coapse.

Eu rămân mască și mă uit la omul din fața mea fără să constientizez ce aud, cu siguranță trebuie sa port o discuție lungă cu ea imediat ce-si revine.

-După fața dumneavoastră îmi dau seama că nu știați. Ar trebui să fi-ți mai atent cu ea. Uită-ti reteta! Trebuie să facă moldamin, o data pe săptămână de acum pentru a nu se agrava reumatismul.

-Multumesc,zic și mă întorc meditand la cele aflate.....
Doua capitole in aceeasi zi,waw.Cum vi se pare ???Astept pareri de la voi

Scuzati greselile de scriere,cum am timp editez tot de la inceput

Logodiți din intamplareCitește această povestire GRATUIT!