Vanuit Rein

Daar zit ik dan: handtekeningen uitdelend voor de mensen van de alweer kilometers lange rij. Maar ik troost mezelf met de gedachte dat acht anderen hetzelfde moeten doorstaan. Tja, gelukkig is die onnozele discussie afgelopen en als deze rij af is, kunnen wij eindelijk vertrekken. Maar het allerergste nog is... WAAROM zie ik Nathalie nog nergens in de rij staan !? Haar kennende was ze hier allang geweest ! Hrrr misschien vind ze me toch niet zo leuk als eerst. Het is ook een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien en alleen contact via whatsapp dat verwatert natuurlijk. Maar nu heeft ze meerdere malen de kans gehad om me oog in oog te ontmoeten...

De volgende fan moet maar even geduld hebben. Ik heb nu wel even wat beters te doen op m'n heerlijk slimtelefoontje...

Nathalie heeft weer eens een gezellig gesprekje met Nayton onder het genot van lekker gelebber en geknuffel.

Nayton: "Het ging goed hè?"

Nathalie: "Ja, goed gedaan ! O, ik krijg net een whatsappje."

Nayton: "Een whatsappje? Mm ben benieuwd."

Het is van Rein: "Dag popje. Zeg, het ziet ernaar uit dat zodra je naar buiten stapt, je veiligheid enorm in gevaar zal komen te staan... Maar maak je geen zorgen. Als je straks samen met mij naar buiten gaat, komt het wel goed."

Nathalie: "What the fuck? O, Rein. Die moet ik maar eens verwijderen."

Nayton: "Rein weer? Hhh onvoorstelbaar ! Pfff z'n collectie meiden kan niet groot genoeg zijn.."

Nathalie: "Haha ! Ik denk het niet. Hij moet in ieder geval per se een andere hebben. Maar jammer voor die engerd, ik blijf mooi bij jou hoor !"

Nayton: "Mag ik z'n mobiele nummer?"

Nathalie: "O, oeps ! Ik heb 'm net verwijderd.."

Nayton: "Weet je het nummer nog?"

Nathalie: "Niet uit m'n hoofd nee. Sorry. Maar wat wou je doen dan?"

Nayton: "Laat maar."

Opeens loopt hij weg.

Nathalie: "Waar ga je heen? Laat Rein toch met rust ! Laat hem maar kletsen, kom nou terug !"

Maar hij heeft nu wel even wat anders aan z'n hoofd...

Nog altijd is Rein aan het handtekenen. Maar opeens merkt de rij dat iemand voordringt: Nayton. Dringend tussen ordebewakers en de rij door, probeert hij Rein te bereiken.

"Rein ! Jij blijft met je tengels van Nathalie af !"

Maar de ordebewakers bieden zo veel weerstand dat Nayton er niet doorkomt. Hij pikt dat echter niet zomaar.

"Laat me door !"

Dan maar kwaadschiks. Met klappen en trappen lijkt het dan toch te lukken. Even krijgt hij Rein te pakken, maar de bewakers, de rij en Rein in totaal zijn veel te sterk voor hem. "Hé hé !! Rustig !!"

Nathalie komt in paniek aangerend. "Ee! Wat is er aan de hand ?!"

Nayton is in de houdgreep en de politie is al gebeld. Het is afwachten tot de aanhouding.

"Laat Nayton los ! Wat heeft hij misdaan ?!"

Een bewaker begint tegen haar te praten. "Rustig aan. Er is niet zo veel aan de hand, maar deze jongen is een beetje te agressief geweest."

Even omkijkend naar Rein ziet Nathalie een satanisch lachje tevoorschijn komen. De politie komt eraan en dat maakt Nayton nóg agressiever en grover.

"Laat me los ! Of ik breek jullie nekken ! Klerelijers !"

Maar als een agent pepperspray in z'n ogen spuit, is dat gescheld en geweld wel over. Ondertussen ziet Rein z'n kans. De concentratie van de agenten en bewakers zijn nu zo veel op Nayton gericht, dus zo veel kunnen ze nu niet meer ook op Rein letten... en Nathalie is nu wel heel dichtbij, maar de schooluitgang ook... Met een rap tempo springt Rein uit z'n stoel, grijpt Nathalie bij de kladden, legt haar op z'n schouder en zoeft de school uit. Niet eens iedereen merkt het op, maar een paar agenten hebben hem door en rennen op hem af.

"Hé hé ! Staan blijven !"

Niet alleen de bewakers en agenten, maar ook alle leden van de twee bands komen mee naar buiten naast een hoop andere getuigen. Helaas is er niets meer te zien. Er klinken vragen "Waar is Rein nou heen?" De ene vraag luider dan de andere. Maar het is te laat. Waarschijnlijk onder een goed voorbereid plan is Rein plotseling ontsnapt. Zonder Daan, Owen en Nils, mét Nathalie.


Gek genoeg kan er bij elk van de Directioners en Mainstreeters toch een klein lachje vanaf......

Main Speed & Niall HorrorLees dit verhaal GRATIS!