#26

8.1K 836 236
                                    

1. "Sen sorasın diye."

+Neden ki?

-Öff, sen sorasın diye.


Eşeğin amı.

Soru sorulunca kendini ünlü birisi sanıp tribe giren var, böyle ters cevaplar veren salaklar dolanıyor ortada. Örnekte gördüğünüz gibi. Birkaç kelimelik bir cevabı vermek yerine gözlerini devirip, oflayarak bu hiçbir manası olmayan cümleyi kuruyorlar. Sike sürmeye akıl yok.

2. Telefonu göt cebine koyan kız.

Bu kızlar beni ürkütüyor. Bir insan gider ayfon altı alıp onu göt cebinde gezdirir mi? Ya onu geçtim telefon yanlışlıkla düşse, unutup üzerine otursanız bir tarafı kırılsa, en kötü ihtimal birisi cebinizden çekse alsa o telefonu? Bütün ihtimalleri yok sayıp tek bir durum geliyor aklıma; ya telefonu cebinizde unutup tuvalete girseniz ve o telefon klozete düşse? Bir kabusun kelimelere dökülmüş halini anlattım size, telefonları göt cebinize koymayın...

3. Sevgilisi izin vermiyor diye dünya ile iletişimini tamamen kesen geri zekalılar derneği.

Naber sevgilisinin köpeği haline gelmiş arkadaşlar, hâlâ salaklığa devam mı? Sırf birbirinizi kıskanıyorsunuz diye bütün arkadaş çevrenizi etrafınızdan kovdunuz ve ayrıldığınız anda yarak başı gibi kalacaksınız ama tabii siz bilirsiniz. Kız ailesinden habersiz sigara içiyor ama sevgilisinden izin almadan okula gelirken istediği kıyafeti bile giyemiyor. Sonra çıkıp diyorlar ki niye geri kaldık, sokaklar birbirinin boynuna tasma bağlamış insanlardan geçilmiyor. Böyle insanları görünce yalnızlık çok daha cazip geliyor, keşke sike sürecek kadar aklınız olmak bilse...

4. Kızların birbirlerinde gösterdikleri abartılı tepkiler.

Kızlarda:

Bağırarak koşup birbirlerine sarıldılar. Bağırmaya devam ederek kendi etraflarında dönerler. Öpüşürler, bir daha sarılırlar, ağlamaya başlarlar. Bu bir kısır döngü şeklinde saatlerce sürer.


Erkeklerde:

Tokalaştılar.

5. "Akşam yatmazsın sabah kalkmazsın."

Uykum düzenim fahişe olmuş, dediğin lafa bak baba. Tamam baba. Baba tamam, tamam baba tamam. Akşam uykum gelmiyor, sabah yataktan çıkmak istemiyorum. Banyoya girmek istemiyorum girince de çıkmak istemiyorum. Bu nasıl hayat amınakoyim.


6. Yakışıklı/güzel olanın her zaman rağbet görmesi.

Kızlar her zaman yakışıklı erkeklerin yaptığı her hareketi ayakta alkışlayacak raddede, erkekler güzel kızlara her zaman daha nazik. Biz ne olacağız peki? Hepinizin aklı sike amcığa çalışıyor, sonra Atilla niye bu kadar çok küfür ediyor? Orospu çocukları var arkadaşlar...

7. Türkiye'nin büyük çoğunluğunun edebiyattan anlamıyor olduğu gerçeği.

Yunus Emre'nin aşk anlayışını anlamayan insanlarla aynı sınıfta ders işliyorum... Cemal Süreya'yı, Özdemir Asaf'ı bilmeyenler var. Gidin şiir okuyun amk, dokuzuncu sınıflar size söylüyorum. Gelip bize çıkma teklif etmek yerine kırın götünüzü (göt kırmak?) oturup kitap okuyun. Allah'ın emri bunlar amcıklar, okuyun işte.

8. Sınavda herkesten kopya alıp, kimseye kopya vermeyen insan.

Şerefsiz misin?

Sınavlardan önce kopyalaşırız diye zarf atar, sınav esnasında yapamadığı soruların cevaplarını sağdan soldan alır. Siz bir soru sorunca bilmiyorum der. Ne türlü hakaret edeyim bilemiyorum, banyo yaparken mutfakta çeşme açarlarda buz gibi suyun altında kalırsınız inşallah.

9. Sınavda akan burun.

SINAV HAFTASINDA HASTA OLMAK. O akan burunla okula gitmek. Burnumu çekmiyorum ki ben beynim akıyor onu çekiyorum yerine geliyor. Böyle salakça bir durum. Birde o ses kayar böyle, sanki götünüzden konuşuyor gibi. Gözler kızarır, kafanızı bile doğrultamazsınız. Bir gün karnımı deşseler organlarımı toplaya toplaya sınava giderim herhalde, sistemi sikiyim.

10. Aylarca yüzünüze bakmayan kişinin yalnız kalınca sizinle can ciğer olması.

Aylarca mesaj atmaz, yazmaz, selam vermez, sonra bir gün yalnız kalır ve size mesaj atar. Tabii bende utanma ar damarı yok, sorarım yüzüne "Ne oldu dümbük yalnız mı kaldın?" diye. Gurur bu ya tabii, şimdiye kadar adam gibi evet diyen çıkmadı. Atar yapıp giden oldu, benim etrafım hayranlarımla dolu tribine giren oldu. Yalnızsınız işte amk. Nasıl bir yüzsüzlükle yazıyorsunuz? Herkesin ikinci seçeneğiyim zaten, ikinci bile değil, altıncı yedinci falanım genelde. Orospu çocukları var arkadaşlar, orospu çocukları var...

Çok Güzel Hakaretler BunlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin