029: Dronken

501 34 4
                                    

(Sorry weer best kort hoofdstuk)

Esmees P.O.V

Ik en Anouk kijken elkaar aan en brasten dan in lachen uit, "het spijt me zo zus, dit moet onze langste ruzie ooit zijn geweest."

Anouk pakt mijn hand en schud haar hoofd, "weetje nog die ene om hoe we onze hamster gingen noemen. Die duurde twee maanden en hij had twee maanden geen naam dus noemde we hem gewoon hamster."

Ik knik, "ik bedoelde niks met wat ik zei over jou en over Louis, ik meende het niet."

"Het spijt me echt heel erg dat ik zei dat ik je zus niet meer wou zijn en dat je een slet was, ik meende het echt niet Esmee! Vergeef me alsjeblieft."

"Ik vergeef je als je mij vergeeft."

"Oké dan zijn we dus vergeven." Ze geeft me een knuffel en ik veeg een traan van haar weg, in mijn ooghoeken zie ik Liam staan grijnzen en naast hem Louis.

"Kijk eens Louis dat hebben we goed opgelost."

Louis knikt en geeft Liam een boks, ik sta op en loop naar Liam toe. "Bedankt." Ik geef hem een kus en zie dat Anouk het zelfde doet.

"Laten we een wijntje drinken."'Stelt Anouk voor. "Dat heb ik na als dit gedoe wel even nodig."

Ik knik en loop maar beneden naar de kelder, tot mijn verbazing staat de deur al open. Ik ga rustig naar binnen en schrik me dood als ik zie wie daar half zit half ligt.

"Fleur?" Vraag ik verbaast. Haar mascara is uitgelopen en haar haar ziet er verwildert uit. Zo te zien heeft ze gehuild. Ze kijkt maar mij met half open ogen. Ze probeert op te staan en loopt bijna wachtend naar me toe en pakt me vast.

"Hoi Esmee." Een stinkende drank licht verlaat haar mond. Ik pak haar vast voor ze weer kan opvallen.

"Fleur? Wat heb je hier allemaal gedaan?"mWaarom stel ik die vraag nog. Ze heeft haar zelf dronken gezopen.

"Ik heb gedaan wat Zayn wou." Zegt ze met een sissende tong. Ik loop samen met haar naar boven en roep om Liam. Hij komt direct aangerend en ziet mij Fleur dragen, "wil je me helpen haar op de bank te krijgen?"

Liam neemt haar van me over en tilt haar op de bank, ze stribbelt niet tegen en kijkt ons alleen verdrietig aan. "Ik ben niet wild genoeg, ik moet meer drank." Ze wil weer opstaan, maar Liam duwt Haar terug. Ondertussen is hier iedereen behalve Zayn.

"Zayn! Kom!" Hoor ik Harry roepen. Hij komt aangesneld en ziet zijn vriendin daar liggen, "Fleur?" Hij loopt maar Fleur toe en gaat zitten waar Liam zonet zat.

"Ik vond haar in de drankkelder, ze heeft zich vol gezopen en mompelde wat over dat ze dit deed voor jou, klaar om uit te leggen?!'"

"Ik heb heen idee wat ze bedoelt, ik heb haar de halve dag al niet gezien, ik ben een vreselijke vriend"

Fleur pakt zijn gezicht vast en schud haar hoofd, "nee Zaynie niet denken, je bent een liefde vriendje, ik ben alleen-" ze stopt en geeft over naast de bank. Zayn houdt haar haar vast en Anouk komt direct met schoonmaak middelden om het op te ruimen.

"Fleur? Gaat het lieverd?"

"Nee!" Ze begint te huilen. "Het gaat niet! Ik moet wild zijn! Dat wou jij! Maar ik ben het niet genoeg!" Ze staat op en gooit een vaas van de vensterbank. Zayns ogen worden groot en het is duidelijk dat hij er niks van snapt. Evi loopt maar Fleur toe en probeert haar te kalmeren, maar Fleur duwt haar weg en Niall kan haar nog net vangen.

"Fleur?!" Zegt Evi verbaast.

"Ik wil niet dat een bitch zoals jij in mijn buurt komt!"mZegt Fleur tegen haar. "met je kut kind in je buik! Wie denk je wel niet dat je bent?! Je bent zo'n bitch, ik weet zeker dat je de slechtste moeder ooit word! Wie wil jou nou als moeder!"

Fleur loopt voorbij de scherven en voorbij ons, iedereen is met stomheid geslagen. Hoe kon ze dat nou zeggen? Ik draai me om naar Evi, om te zeggen dat het niet waar is en Fleur niet nadenkt, maar als ik de tranen over haar wangen zie stromen blijven de woorden in mijn strot. Ik hoor nog met een deur dicht slaan en neem aandacht het Fleur is die naar buiten ging.

Zayns P.O.V

Het blijft even stil nadat Fleur het huis heeft verlaten. Ik snap niet waarom ze haarzelf dronken heeft gezopen? Waarom? Ik kijk maar Evi die echt gekwetst is door Fleurs woorden. Niall heeft haar stevig vast en fluisterde dingen in haar oor.

"Evi ze is dronken alsjeblieft luister niet naar haar." Smeek ik. Het enige wat ze doet is glimlachen door haar tranen heen wat me nog schuldiger maakt.

"Het is misschien niet het goede moment, maar is Fleur buiten in haar eentje?"mVraagt Lucy

Ik knik, "hoezo?"

"Ze is dronken en we zitten op een eiland, denk je niet dat dat gevaarlijk is, wie weet wat ze doet of waar ze straks neer valt!"

Mijn ogen worden groot en ik ren naar de deur, ik moet haar vinden. Wat als er iets ergs is gebeurt? Dat vergeef ik mezelf nooit! Ik kijk om me heen en zie helemaal niemand, en begin in paniek te raken. Ik zie voetstappen in het zand en ben zo blij dat het niet regent! Ik volg de voetstappen en merk dat ze om het eiland heen lopen. Fleur heeft in die korte tijd een heel eind gelopen!

"Fleur?!" Roep ik in de hoop dat ze me terug roept, maar ik hoor niks. Dan zie ik in de verte iemand liggen en die iemand is Fleur! Ik ren naar haar toe en zei dat haar ogen gesloten zijn, "Fleur?!" Zeg ik in paniek.

"Wakker worden!"

Maar ze word niet wakker...

----------------------------------

Hoofdstuk 29 alweer, dus nog iets van 8 hoofdstukken. Ongeveer.

Anyway, hoe vonden jullie het hoofdstuk?

Forget is nu officieel afgelopen, dus als je een boek leest die je zo uit wilt hebben, hier is je kans.

Xx Romy

Teen camp 2 | One directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu