"Εεε παιδια,χαλαρωστε!"ειπε ο φίλος του Κριστοφερ,ο Κώστας,καθως μπήκε στη μέση σταματώντας τους απο το να συνεχίσουν τον καβγά που ξεκίνησαν.

"Ρε δεν ακούς τι λεει ο μαλακας;!Θα πεθάνεις ρε!"ειπε ο Κριστοφερ και προσπερνώντας τον φίλο του,ξανα όρμησε στον Φίλιππο,τον οποιο βρηκε απροετοίμαστο.Ο Φίλιππος έπεσε κατω και ο Κριστοφερ βρέθηκε απο πανω του να τον χτυπάει.Ο Κωστας αμέσως πήγε να πιασει τον Κριστοφερ για να σταματήσει.Τον έπιασε απο τα μπράτσα και τον απομάκρυνε απο τον Φίλιππο ο οποιος ειχε γεμίσει αίματα στο πρόσωπο.Και ο Κριστοφερ βέβαια δεν ηταν σε καλύτερη κατάσταση,καθως η μπουνιά που του έδωσε ο Φίλιππος ηταν αρκετά δυνατή και ειχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει την μύτη του και αυτη την στιγμη αιμορραγούσε.Ο Φίλιππος σηκώθηκε απο κατω με την βοήθεια ενός φίλου του που μολις ειχε επιστρέψει απο το μπάνιο και δεν ήξερε τι ειχε συμβεί.

"Τι εγινε ρε παιδια;Ποιο ειναι το πρόβλημα;"ρωτησε ο φίλος του Φίλιππου.

"Να μαζέψεις το στόμα του φίλου σου.Το ανοίγει και λεει μαλακιες!"απαντησε ο Κριστοφερ επιθετικά.

"Δεν λεω μαλακιες!Γαμος δεν θα γινει ρε!Και θα φροντίσω εγω γι αυτο!"ειπε ο Φίλιππος,κατι που εξόργισε ακομα περισσότερο τον Κριστοφερ και ετοιμάστηκε να τον ξανα χτυπήσει οταν στην μέση μπήκε ο Κώστας.

"Παμε να φυγουμε."του ειπε και στην κυριολεξία τον έσυρε εξω απο το μαγαζί! Βγαίνοντας εξω ο Κώστας άφησε το μπράτσο του Κριστοφερ ελεύθερο και συνεχισε να περπατάει δίπλα του.

"Γιατι δεν με άφησες να του δώσω ενα μαθημα ρε;"ειπε ο Κριστοφερ επιθετικά στον Κωστα.

"Τι μαθημα και βλακείες!Θες να γίνεις πρώτο θέμα παντού δυο μερες πριν το γαμο;Και κοιτα την μούρη σου ρε!Η μύτη σου εχει πριστει.Πως θα πας να παντρευτείς ετσι;!Εγω στην θέση της Εύας δεν θα σε ηθελα παντως!"

"Σκασε ρε μαλακά!"φώναξε ο Κριστοφερ νευριασμένος και συνέχισαν τον δρόμο τους.'Κατι ετοιμάζει αυτος!Και δεν θα τον αφήσω να μου παρει οτι ειναι δικό μου!',σκεφτηκε ο Κριστοφερ,αποφασισμενος για πολλα!

"Εισαι καλα ρε;"ρωτησε τον Φίλιππο ο φίλος του.

"Ετσι νομιζω!"ειπε ο Φίλιππος πλένοντας το πρόσωπο του με άφθονο νερο.Πλεον ηταν σίγουρος για αυτο που ηθελε να κανει!Δεν θα άφηνε την Ευα να παντρεύτει αυτον τον άνθρωπο πάσι θυσία.Θα την έκλεβε απο τον ιδιο της τον γαμο!Μπορει οταν του πρότεινε να το σκάσουν να δείλιασε αλλα τωρα το ειχε παρει απόφαση!Αυτος ο άνθρωπος ηταν επικίνδυνος.Η Εύα τον προειδοποίησε,λιγο αργα βέβαια,αλλα αυτο τον εκανε να παρει και την απόφαση του.Θα την έπαιρνε και θα έφευγαν μακριά απο όλους και απ ολα!

Ενας ερωτας εκει που δεν το περιμένεις!Διαβάστε αυτήν την ιστορία ΔΩΡΕΑΝ!