Bölüm 33: Magorna'nın Elçisi

8.6K 490 15
                                    




***

Soundtrack: John Williams - Anakin's Betrayal

***

Clara derin nefesler alarak gözlerini kırpmamaya çalışıyor, başının ağrısı çok şiddetli ona işkence yapıyordu. Artık başında ağrıyı hissettiği an onlarla bağlantıyı kesebiliyor görüntüyü görmeyi kendine engelliyordu ama ağrının kesilmesini engelleyemiyordu. Ağrının kesilmesi uğruna tekrardan karanlık görüntülerle karşılaşmak da istemiyordu. Kendisini sıkıyor, gözlerini açarak sulanmalarına rağmen kırpmamaya çalışıyordu.

"Hayır, bana tekrardan gösteremeyeceksiniz, hayır."

Dişleriyle dudaklarını parçalıyor parmaklarıyla şakaklarını ovuyor, baskı yapıyor ama ağrısı daha da artıyordu. Kulakları da çınlamaya başlamıştı ama o hala gözlerini kırpmamakta ısrarcıydı.

"Clara neler oluyor?"

Clara onun gelişiyle biraz rahatlamış "Bana ulaşmaya çalışıyorlar," dedi dişlerinin arasından. "Gitmemeye çalışıyorum ama ağrı yapıyor."

Oteresed Clara'nın önünde diz çökmüş onun yüzünü avuçları içerisine alıp onun şakaklarını kendi ovmaya başlarken kapıda dikilen Nevra'ya başını çevirdi.

"Aaron'ı çağırın," diye dudakları oynattığında Nevra başıyla selamını vererek anında geriye çekilerek uzaklaştı.

***

Clara'nın gözlerini kapamamak için sergilediği çaba yüzünden siyah saçları terden alnına yapışmış Otresed onun saçlarını kenara çekerken "Clara sadece bir kere kapa gözleri," dedi. "Birkaç saniye görüntü seni alsın sonra tekrardan koparırsın bağı. Ağrın hafiflesin."

Clara başını iki yana sallarken gözünden yaş akmış o sırada haberi alan Aaron gelmiş hızlıca selamını vererek Clara'nın yanına eğildi. Elini onun alnına dokundurmuş ve Lasenter'in gücüyle birkaç şey görürken "Clara ağrın tüm vücuduna yayılıyor," dedi.

"Orayı görmek istemiyorum," dedi Clara acılı bir sesle. "Orası çok çok ürpertici. Kadın çok korkutucu. Tekrardan birilerini acı çekerken görmek istemiyorum."

Aaron ve Otresed bakışmışlar Aaron onu zayıf noktasından vurmak istemiyor ama zorunda "Ya annense ya da babansa," dedi.

Clara acıyla yüzünü buruşturarak ona dönmüş "Ve bu iyi bir şey değil ki. Sanki teslim olmama izin vereceksiniz," dedi gözünden akan yaşla.

"Sen bir dene. Hem acın dinmiş olur Clara. Tek yolu bu. Lütfen."

Clara onun güven veren gözleriyle başını sallamış Otresed rahat bir nefes alırken Clara iç çekerek gözlerini yavaşça kapattığında yine ve yine kendini o karanlık odada o kıvırcık saçlı kadın ve bu sefer tek bir tutsakla buldu.

***

Clara bir dakika bile olmadan bağı koparmış sesli bir şekilde ciğerindeki nefesi dışarı bırakırken yavaşça doğruldu. Eli ayağı titriyordu ama en azından ağrısı biraz hafiflemiş titreyen elleri ile Nevra'nın uzattığı suyu içti.

"Anne ve babam değildi," dedi nefessiz, kısık bir sesle. "Benim nerede olduğumu sorup işkence yapıyorlar. Ben bununla nasıl yaşarım?"

Otresed teselli edecek bir söz bulamıyor "Ya yarın annemi ya da babamı, kardeşimi ya da amcamı kullanırlarsa," dedi. Clara sinirlenmiş sanki gözlerinden ateş fışkırıyor "Annem benim nerede olduğumu asla söylemez, babam da inanıyorum ki söylemez ama ben onların işkence çekişlerini görmek istemiyorum. Ne kadar acı verse de bir daha onları görmek istemiyorum. Benimle bağlantı kurmalarını istemiyorum ama onlar bana ulaşıyorlar. Nasıl ulaşabiliyorlar?"

Galaxy of Torn : ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin