Chapter 5

386 45 44
                                    

 

Σημερινη θεση ιστοριας:#32 in Fanfiction.

 

Song for this Chapter:Where do broken hearts go ? {Σε επαναληψη}.

 

«Everything will be okay in the end.If it's not okay,Then it's not the end». - Ed Sheeran 

 

«It's too cold outside for angels to fly».

 

Chapter 5

D e m i

 Ανοιξα τα ματια μου σιγα σιγα αλλα τα ξαναεκλεισα λογο τον υπερυθρων ακτινων του ηλιου που επεφταν στα ματια μου και με τυφλωναν.Εκανα να μετακινηθω αλλα αντι για να ειμαι στην αλλη μερια του κρεβατιου κατεληξα στο πατωμα.Υπεροχα.Απλα υπεροχα.

 

 Μα εγω χθες ημουν με τον Harry , γελουσαμε μαζι , καναμε πλακες και αποκοιμηθηκαμε μαζι.Πως γινεται σημερα να ειμαι σε ενα δωματιο που πρωτη φωρα το βλεπω στην ζωη μου; Και πως στο διαολο φωρεσα της αγαπημενες μπιτζαμες ;Υπνοβατουσα;Ειμαι καμια οντοτιτα μηπως που ο αληθινος εαυτος μου εμφανιζεται την νυχτα; Μπα ανθρωπος ειμαι.Δεν βαριεσαι Demi.Τι κουραζεις τον εαυτο σου με βλακειες τωρα;

 

 Ολη ξερουμε ποιος σε κουβαλησε στο κρεβατι σου και ποιος σου φωρεσε μπιτζαμες.Ο Harry φυσικα.Αφου με αυτον ημουν πριν κοιμηθω.

 

 Βγηκα σιγα-σιγα εξω απο το κρεβατι μου και υστερα κατευθηνθηκα προς το μπανιο αφου παρω ρουχα και εσωρουχα και ο,τι αλλο χρειαστω.

 

 Εβαλα στο iPhone μου το «The A Team» του Ed Sheeran και αφου ξεντυθηκα ανοιξα το νερο και το αφησα να πεφτει πανω στο δερμα μου για τα ηρεμισω.Ανεπνεα βαρια λογο του νερου που επεφτε στο προσωπο μου αλλα δεν με πηραζε .Εδω που τα λεμε και να πεθαινα δεν θα με πηραζε.

 

 Μετα απο μιση ωρα το νερο ειχε αρχισει να κυλαει κρυο πανω στην πλατη μου οποτε αποφασησα να βγω.Βγηκα εξω με μια τυλιγμενη μεγαλη πετσετα γυρω απο το σωμα μου και μια αλλη μικρη στα μαλλια μου.Μολις βγηκα εξω ειδα την Anne η οποια με κοιτουσε χαμογελοντας.Υστερα μου ειπε «Οταν ειχες ερθει εδω ειχες ιδη κοιμηθει.Οποτε εγω σου φωρεσα της μπιτζαμες σου και σε εφερα στο δωματιο σου ενω υστερα ξεπακεταρα για σενα».

 

 Καποιος θα πρεπει να μου κανει πλακα ετσι δεν ειναι ; Δεν γινεται ολο αυτο να ηταν ενα ονειρο. Δεν γινεται ο Harry να ηταν ενα ονειρο. 

 

«Και κατι τελευταιο .Προσεχε τον Harry εδω και δυο χρονια δεν ειναι ποια ο εαυτος του.Δεν εχει μιλησει εδω και δυο χρονια.Μονο τραγουδαει.»ειπε και μου χαμογελασε ενω επειτα με φιλησε στο μαγουλο και εφυγε απο το δωματιο.

 

 Οποτε ολα αυτα τα ονειρευτικα.Ο Harry υπαρχει και κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι στο ονειρο να κανω τον παγο στην καρδια του να λιωσει . 

 

 Αλλα υποσχεθηκα. 

 

 Ακομη και αν ηταν ονειρο το υποσχεθηκα και εγω τυρω τις υποσχεσεις μου .

 

 

_______________________________________________________________

 

Sorry gia to mikro Chapter apla thelw na kanw ena Trailer opote ta leme aurio ....i methaurio ........

 

Tespa VOTE/COMMENT 

 

Goal for the next chapter:20 Comments  and 620 reads for all the story ....

 

Love ya all !!!

 


#StayStrong




 

Camouflage » h.s {GW15}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα