El batibull: les caravanes de The Lost News

4 0 0
                  

Lucia en escoltar la trista notícia va deixar caure's a terra. Un mareig d'idees li varen sorgir pel cap:
1er - El seu cor es va tornar encara més negre i la seva ment va caure en un petit cercle de negror.2n - Va sospitar de tots3er - Va fer una mental dels sospitosos4rt - Va agafar la llista i la va cremar mentalment.5e - No estava prou calmada. Primer s'hauria de calamar un cop fet això assassinaria a l'assassí o assassina que hagués matat a Andoni.

Després d'uns segons a terra es va aixecar. Va fer un somriure i entre llàgrimes va dir:

- Aniré a la caravana a calmar-me.- El que necessitis no et preocupis. - Katy la va abraçar - No estàs sola i ho saps. Armando està dormint la mona, encara no ho sap. Ara quan es desperti li explicarem. Quan estiguis milloravisa'm i pel mòbil i parlem amb més tranquil·litat.

Al finalitzar de dir això es va parar davant Miguelito i Esteban que portaven una estona callats.

- Només ens fa falta que discutim entre nosaltres -va cridar la cantant. Es va calmar - Explica't d'una puta vegada i prou de misteris, com pot ser que tinguis una fotografia delcadàver d'Andoni en el teu mòbil?- Primer de tot m'he de disculpar amb Miguelito, ja que m'he portat com un nen a l'hora d'assenyalar culpables - va fer una pausa i va tirar el cigarret -Jo sóc, millor dit era, un amic molt proper del "Conductor" sabeu qui era? - Katy va fer si amb el cap i Miguelito va fer que no amb el cap, Esteban va prosseguir amb la seva explicació-El conductor va ser el cap d'Andoni antigament. Va morir en mans de la màfia en aquella massacre que va fer aquell dia. Fills de puta!. Tal com ell, jo volia venjança. Em va trobar, farà unes setmanes. Estava emborratxant-me en un bar de mala mort. Vàrem xerrar molta estona, en resum estava preocupat per com anava tot. Veia com la màfia jugava amb ell i no tenia un temps per planificarla seva venjança. - va fer una pausa - És graciós perquè en el local i hi havia un monologuista, baixet grassonet i amb ulleres que El capità d'armes el va interrompre- Al gra collons!!! - replicar la secretaria de la banda- Disculpa, continuo. Li vaig dir a Andoni que havia sentit una persona dient que a la "poli" del sud anava a fer canvis per això posaven a una nova cap en el Nord. Ens la vàrem jugar tant ell i jo. Però amb la meva parola i l'encant del Vasc vam poder parlar amb la nova cap de la comissaria del Nord. El Vasc li - va mirar els seus espectadors que estava fent cara d'una gran expectació - explicar tot perquè volia que la màfia es podrís a la garjola. No sé molts detalls, ja que després d'això van anar quedant de tant en tant. El que si sé és que aquest matí la capitana m'ha enviat un missatge de què el Vasc que era mort amb la fotografia. Enteneu la meva posició, no podia entrar en detalls. Tal com us he dit - va mirar a la Katy i a Miguelito - per això penso que - el va torna interrompre la jove- Que un dels Prospects és un traïdor o un de nosaltres som uns traïdors oi? Per què no pots ser tu?- Si això mateix - va intentar continuar Miguelito- Espereu, pensem. Jo - va pensar un moment el vell: "Potser m'hauria d'haver anat". Pero va continuar - .. mireu això - els va ensenyar el missatge d'un nom que es deia JovePoliCap i posava:

"Ens dirigim a les caravanes a fer una investigació. Surt d'allà o estaràs en problemes amb la nosaltres i no podré fer gaire més."

- Potser sí que és cert - va dir Katy que va recordar que ella també tenia un contacte, millor dit el seu xicot Edu. Ell també l'hi havia avisat que Andoni havia mort.- Doncs jo penso que estat la màfia - va dir Miguelito, no es volia creure que algun germà era un assassí de sang freda.- Això és evident, però segurament algú de nosaltres ha estat el venut - va dir Esteban- Carlos està al gimnàs ara ben aviat l'aniran a recollir, després de Sammu que està al garatge de Felix. Ja he enviat un missatge perquè vagin per ell - va finalitzar Katy- Anar per ell, mpfh - va fer un gest el capità d'armes i va anar a agafar la Guzzista- On coi vas?! - va dir Katy- Necessito aire - va dir i va agafar la motocicleta, però ja s'escoltaven les sirenes dels cossos de seguretat- Merda era veritat el missatge del vell. Desperteu a Armando i avisa Lucia.

Katy mentre es dirigia a la caravana de Lucia va enviar un missatge al grup de la banda. Va pensar com mínim que no involucrin a cap germà més. Esteban va donar tres cops a la caravana del Armando pero ningú responia. Va cridar i re de re. Cap resposta. Miguelito es va apropar i va dir.

- Esteban que succeïx?!!!- No respon obriré a la porta havia'm que passa, ajuda 'm- mentre els dos van forçar la porta va caure l' avís que havia deixat per la matinada Armando.A dintre de la caravana d'Armando hi havia el seu mòbil trenca't a terra. La porta del darrere estava mig a mig. Miguelito va mirar si hi havia cap signe de lluita. No hi havia sang ni cap moviment de mobles molt gros. L'estora estava moguda una mica, però res significatiu van veure els dos.

Mentre la Katy anava acompanyada de Lucia van seure a les taules.

- Lucia escolta'm ara...- no va poder continuar- Si he escoltat les sirenes, no et preocupis estic més calmada. Que es preocupi el traïdor perquè el mataré lentament quan el trobi - va dir forma enfurismada.- Però...- no va poder prosseguir a acabar la frase, Miguelito i Esteban es van apropar a elles va començar a parlar el jove- Crec que deuen haver segrestat a Armando - va començar dient però el vell- Que!!!!- van dir les dues noies a l'uníson- Per favor home que no veus que ha fugit. Deu saber alguna cosa, això no obstant, ara no podem fer res més, només podem. - volia continuar, però el capità d'armes el va parar- No, no crec - no va poder continuar parlant el jove, ja que Lucia va alçar la veu- Pareu!, ara tenim companyia i re de dir beneiteries - va assenyalar al parell cotxes de policia

Katy va reconèixer que en un dels cotxes sortia Edu.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara