El batibull: el garatge de Fèlix

5 0 0
                  

Sammu havia arribat al garatge de Fèlix. Havia aparcat la Gutitza a la calçada a prop de l'entrada del gatge. En veure'l va somriure.
- Ei rapinyaire avui no hi cap dona per aquí o sigui...Ah girar cua - li va dir de forma amable Fèlix

- Calla!- li va dir el pèl-roig i li va picar un cop de puny al braç.

- Eh!..tranquil - li va tornar el calmant el propietari del garatge.

Com canalla de 14 anys es van donar copets fins que Sammu es va posar un mica més seriós.- Te'n recordes de la Nuri?- Si clar...no paraves d'enviar Whatsapp sobre ella. Has trobat un altre niuet? - va respondre amb sarcasme el propietari de l'establiment- No! Carlos, m'ha enviat un missatge, l'he llegit a la sortida de la presó. Es veu que ella te un afer de venjança contra la màfia. Vol anar sola i ha deixat la banda. En canvi,els altres germans han decidit que no volen ajudar.- Collons, germà quina banda més rara, no et preocupis comte amb mi. Et dec la vida Sammu- el va somriure.- Perfecte som tres. La Nuria no em contesta la nena. Déu estar enfadada. Ja se li passarà. - va continuar el jove enamorat - La idea és cercar-la dir-li que no és preocupi que l'ajudarem.Un cop fet anirem a l'Hospital de les Ànimes del Sud a robar on hi ha un dels carregaments d'armes que amaguen allà.

- Mai hauria pensat que l'Hospital on treballa Sussanna...hi ha molta merda per aquí. - va continuar - O sigui que has fet les paus amb el "músculs". El poder de les noies.

- No comencis. Em sona el nom de la noia que em dius, crec que va passar un dia perquè arregléssim la moto. Va estar parlant molta estona amb Andoni. - va fer una pausa petita -En breu aniré a la banda i l'abandonaré podria treballar en el teu taller?

- Si clar cap problema. Jo a la Susanna la conec podríem quedar amb ella per veure si ens podem "colar" en l'Hospital amb la seva ajuda. - va prosseguir l'explicació Félix - És molt bona noia i segurament no sap re de re. Crec que la policia s'ensuma alguna cosa, perquè algun cop, algun poli quan ha vingut ha arreglar-se el cotxe m'ha preguntat sobre el dirigent de l'hospital.- No m'estranyaria. No és mala idea. Doncs vaig...- no va poder acabar de dir la frase va veure a la llunyania dues Gutitzes que s'apropaven al garatge- Ara torno que tinc visita.- Necessites que vagi amb tu? - va veure també les motocicletes i les va reconèixer també Fèlix- No tranquil. Tu continua per aquí. - va finalitzar la conversa el jove motorista

Va pensar, "si a la Lucia li he dit que vindria i em coneix no sóc cap covard". A uns metres fora del garatge va veure les motocicletes més a la vora. Estaven esperant de creuar un pas de vianants.Els va fer un senyal perquè pugessin al carrer perpendicular que feia costa amunt. Amunt del carrer hi havia un parc. Els vehicles van arribar abans que ell. Ell va trigar uns tres minuts a arribar al parc.

A l'arribar en al parc va veure a David i Diego asseguts. Es va fixar que Diego tenia la roba una esgarrinxada com si a la nit s'hi hagués barallat. Va començar ha parlar en David.

- Hola....quan penses contestar als missatges?

- A ostres és veritat no m'havia adonat - va mentir - O sigui que Andoni no és capaç de dirigir-se a mi i heu de venir vosaltres com gossets.Va fer un reflex ràpid i va esquivar la puntada de peu de David.- No et passis. No saps re del que està passant? - va dir el tresorer de la banda i va mirar a Diego que estava assegut - L'Andoni és mort i a més que ara ens necessitem tos junts!!.- Com!- va fer una pausa el capità de ruta - No ho sabia jo estava empresonat i mai el mataria. - el tó de veu va canviar de sobte - Que sabeu més?- No sabem gaire ara per ara Esteban i Miguelito estan discutint. El vell pensa que és algú de la banda. Ximpleries. La Katy ens ha ordenat que anéssim a reunir la resta i ens haavisat que estaves al garatge. El Carlos està al gimnàs entrenant ara hi anirem per ell. - va continuar dient David - Estem tots preocupats.- Ja m'és igual la banda- dir amb rebequeria Sammu - He pres una decisió si voleu em podeu estomacar m'ho mereixo pel que he fet.- Prou!!!. Marxem!!! - va dir de manera greu Diego- Escolta- va posar la sobre l'esquena i va rebre un cop de puny a la cara que el va deixar a terra. No es va voler tornar, ja que estimava Diego.- Tornem!, tenim coses més importants Sammu que tu. Quan vulguis torna. Però no pensis que anirem a darrere de la teva noia. - Va finalitzar dient

Es va quedar pensatiu al terra mirant com la parella de motoristes agafaven cadascú la seva moto i anaven. Va mirar el mòbil.

"No torneu a les caravanes està ple de policies. Estem encerclats."

Merda, merda i merda va pensar Sammu. Va anar corrents carrer avall a recollir la seva motocicleta per acompanyar als seus germans de banda.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara