Abans de tot el batibull

12 0 0
                  

Aquests esdeveniments estan ocorrent abans del capítol del gimnàs i després del capítol de reunió de nit. Per tant, en aquests instants Julia i Sammu romanen a la garjola. El Vasc encara es viu i fa poc que acaba d'acabar el repertori de cançons de Katy. Armando estava taral·lejant la cançó de Kate Bush anomenada Wuthering Heights, una de les cançons que havia cantat Katy, mentre cadascú es dirigia a la seva caravana. Recordant el moment que Katy finalitzava de cantar la cançó, ells van cercar el clip de la cançó. La va trobar David i la van compartir. Malauradament, Armando va llegir el missatge del nou Esquelet, en Bernat. Li havia indicatque volia mort al Basc. Segurament si no hagués cercat el clip no haguera vist el missatge en aquell moment. Va entrar a la caravana i va mirar de reüll que tothom estigues adormit. Va intentar convèncer l'Esquelet que esperés. Ràpidament, li va ensenyar la foto del cadàver de Juan, aquell membre que va morir abans que es creés la banda de Lost News. Va respondre amb un d'acord. Va sospirar i mentalment es va convèncer que era una opció òptima per la banda. Segons tenia entès ja feia temps que parlava amb la policia d'amagat del grup. Segurament el Vasc ja no s'encordava de la mort del Juan o de les seves ganes de venjança i es va vendre a la policia. Segur era això, tenia tot lògica avui per exemple no s'havia presentat. Eren les 5:13 de la matinada i ell estava cansat. "Això no", va pensar no es podia permetre la mort d'algú més de la banda per culpa de la traïció d'Andoni a la policia. Va retirar l'estora i va treure la pistola.Va tornar a mirar i va veure que no hi havia ningú. Va treure un paper i va escriure:"Mai havia begut en ma vida d'aquesta manera malparits, estic amb ressaca."El va penjar a la porta. Va sortir de la seva caravana per la sortida de darrere. Tots els seus moviments van durar uns minuts per a ell li van semblar hores. Va arribar a la moto la va encendre amb llums apagats. Mai una persona tan freda com ell havia tingut tants els batecs tan accelerats. Fins que no va estar 1 km fora de l'àrea no es va poder tranquil·litzar del tot. Va parar un moment al costat del cartell il·luminat que anunciava la nova pel·lícula de Spiderman a l'autopista A-1789. Va tornar mirar el mòbil. Li havien passat l'ubicació per GoogleMaps on el Vasc havia deixat la moto per última vegada. Va mirar el lloc detingudament i va rumiar i fer memòria. Aquella zona era un quilòmetre i mig de distància on havien deixat la mercaderia amb Lucia abans-d'ahir abans que la policia "neteges" el bar Yorkis. Segurament va pensar per distreure, per Armando ja sabia on realment es dirigia.

Andoni estava dins d'uns edificis abandonats. La Lucia havia escollit el segon lloc on ell sempre li deia on amagar la mercaderia. Es va alegrar l'havia ensenyat molt bé. Una llastima que el somni d'ella de ser propietària del bar mai succeiria. La banda seria salvada i ell passaria a la presó tal com havia acordat amb Lara. Va fer un parell de fotos més fotos amb el mòbil i va enviar el punt exacte pel WhatsApp. Va donar-se la volta va tornar cap al camí a recollir la moto. Al començar a baixar va rebre un missatge on li indicava que enviaria a un equip de batuda cotxes i li donava les gràcies. Que arribarien al lloc sobre les 7:30. Li va donar les gràcies i es va alegrar de què tot sortís rodó, Eren les 6:40. Estava cansat de la nit d'ahir. Així que el seu pas era lent. De sobte un tret li va donar l'espatlla dreta.

-Ah!!!!!!!! - va posar-se e genolls a terra i la mà esquerra a l'espatlla de dolor. Mai s'hagués imaginat el dolor d'una bala. De sobte va sentir la veu familiar.- Així que amb la feina que vaig tenir amb la Lucia d'amagar-ho i tú et dediques a vendre'n's.Encara amb dolor va fer l'esforç d'incorporar-se i mirar a Armando.- Armando que coi fas!!! - va cridar.- El que hauria de fer un cap d'una banda. No trair els seus. Que t'imagines que ens farà la màfia si t'enxampen- Que collons estàs dient - va fer el gest d'apropar-se i va parar perquè l'estaven apuntant amb una pistola.- Quiet!!. Ara em donaràs el mòbil sense fer cap ximpleria i no vull sentir-te.El dolor no li deixava pensar de manera calmada així que va actuar més de cor que de ment.- Que fas? - va cridar Armando fent sonar el gallet.- Se m'ha caigut els mòbils perdona estic cansat - va intentar somriure, però el dolor de l'espatlla dreta no li deixava.- Espero que no estigui trencat - va tractar de dir calmada el capità de seguretat.- No pateixis - va respondre el cap de la banda. Sense que s'ho esperes va fer un salt amb les cames un parell de vegades al mòbil ,suficients per trencar-lo.- Ets massa idiota i moriràs com a tal - va apuntar al cap- Espera no tinc dret a - va intentar dir Andoni- Tard! - tret que va ressonar.

El cos va caure de plom. No havia temps de posar-se nerviós dels missatges que hagués enviat i tot ja estava fet. La droga la tindrien, però sense papers no podien fer res, va pensar de manera errònia. Va mirar la forma d'amagar el cadàver perquè la policia no el veies. De sobte va albirar lluny els llums típics de policia. No trigarien gaire en arribar on estava ell. Així que tenia l'opció de fugir amb la moto i arrencar a córrer. Quan va veure que ja no hi havia perill va aturar-se a una gasolinera i va enviar el missatge a Esquelet confirmant la mort d'Andoni. Va esperar una estona i va veure que Esquelet encara no s'havia reconnecta't al WhatsApp. Va pensar que si trigava més a tornar a les caravanes d'alguna manera o una altra seria descobert pels seus germans. Va anar direcció les caravanes i va arribar al voltant de les 7:10 i amb tota la sort del món va arribar al llit sense topar-se amb cap germà de la banda.

Abans de llançar-se al llit va mirar el mòbil per última vegada i encara no havia rebut cap altre missatge.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara