Primadonna girl.

6.1K 35 3
                                    

Thuiskomen betekende voor Scarlett het onder ogen komen van problemen die zich opstapelden en niet beantwoord werden, niet werden opgelost. De druk die haar werk met zich meenam zou slopend geweest kunnen zijn als ze niet een fantastische manier had gehad om te ontspannen. Haar "friend with benefits" kwam vrijwel dagelijks in de late uurtjes even langs. Een vreemde manier van een vriendschap was het fenomeen "friends with benefits" zeker. Het werd niet normaal geacht in de hedendaagse maatschappij, terwijl het toch vaker voorkwam dan men dacht. Men kon, of wilde, zichzelf simpelweg niet aan iemand binden in de zin van een relatie. 
Hoe langer de blondine nadacht over deze gedachte, hoe gekker ze het vond klinken. Dat was dan ook het gevaar wat je riskeerde wanneer je een relatie van dit soort aanging. Het ontwikkelen van gevoelens voor de ander was ten strengste verboden en je zou nooit iets kunnen zeggen als: 'Ik hou van je'. Daarnaast werd er van je verwacht dat je, na een gezellig avond, er de volgende dag niet over sprak om ongemakkelijke momenten te vermijden. 

Scarlett werkte in een restaurant in de avonduren en overdag zat ze op het kantoor van een groot modellenbureau om daar het papierwerk in orde te maken en de dossiers bij te houden. Het drukke leven van de blondine stond nooit stil, maar aan het einde van de maand - zo rond de vijfentwintigste - wist ze weer waar ze het voor deed. Een vet salaris op je bankrekening waar je maandelijks prachtige kleding van kon kopen. Als dat nog niet genoeg was, had ze een fantastische "friend with benefits" die haar in de avond enorm verwende. Ze zat nergens aan vast, had haar eigen perfecte leventje, en hoefde niet eens rekening te houden met een vriend. Wat trouwens een blok aan je been was. Je kon nooit meer wat doen voor jezelf, altijd die vieze schaduw in je kielzog. Nee, daar was Scarlett nog niet klaar voor. Misschien zou ze zich nestelen als ze eind veertig was, maar voor nu was ze nog jong en levendig en dus niet klaar voor een vaste relatie.
Kinderen wilde ze al niet, dus er was nergens druk achter. Al haar vrienden verklaarde haar voor gek, want waarom zou je in Godsnaam iedere avond met dezelfde man het bed in duiken, zonder er verder actie mee te ondernemen? Dat was simpel: geen verplichtingen en ieder zijn eigen leven, maar toch werden je seksuele behoeftes verzadigd. Haar vriendinnen, daarentegen, moesten van alles doen met hun handtassen: verplichte etentjes, vakanties waar je geen zin in had en dan nog wel de nummer één ergernis: de schoonfamilie. Zeurende schoonmoeders, bloedirritante schoonvaders. Nee, voor dat soort dingen was Scarlett niet in de wieg gelegd. 
Sommige mensen noemden haar hierdoor ook een "slet". Wat een benaming. Als er iemand geen slet was, dan was het Scarlett wel. Ze werkte zich kapot en had daarnaast maar één vast scharrel. Als de blondine haar huiswerk had gedaan, dan had een slet er toch wel een stuk of... Vijf! 

Meestal negeerde ze deze opmerkingen dan ook met opgeheven hoofd om vervolgens verder te gaan met wat ze aan het doen was. Wat kon het de anderen eigen schelen? Scarlett was tevreden met haar leven en tot nog toe had ze geen soa's of andere enge ziektes opgelopen. Ze leefde nog, was kerngezond, en het leven lachte haar toe. Wat wilde een mens nog meer?

Verholen genot.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu