03. miercuri, noapte albă, noapte gri

15 0 0
                                    

- Mama, hai să ne trezim! se auzi glăsciorul fetiței. Buimacă de somn, îmi arunc ochii spre ceasul de pe notieră. 4:20, dimineața. Nu-mi vine să cred şi chiar mă întreb dacă nu cumva visez... Mă culc la loc, dar îndemnul la trezire se repetă. Ea vorbeşte serios. Mă ridic din pat şi ne jucăm până spre 6 dimineaţa. Apoi, dormim tun amândouă. Până când sună ceasul la 7.

~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~

Ninge de câteva ore bune. Zăpada deja s-a depus bine pe stradă. In casă e linişte, a stins toată lumea lumina, e aproape de miezul nopţii. Mă duc la geam şi mă sprijin de pervaz. Un sfert de oră, încă unul, şi încă unul, o oră, două, trei. Alb, alb, alb. Fulgi plutind, fulgi sclipind, fulgi căzând. Mă uit pe geam ca şi cum ar fi prima şi ultima zăpadă. Când începe să se lumineze, mă bag in pat şi visez la zăpadă.

~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~

Am testat, am incercat, am inlocuit, nu a mers deloc, apoi a mers, apoi am schimbat din nou, am importat, am adaugat, am corectat. Si apoi site-ul in noua forma a fost gata. Nu asa cum mi-l doream, dar cu cat puteam eu modifica intr-o seara tarzie, cat sa vada cat mai putine persoane variantele intermediare. Imi simt ochii afundati in cap, o foame crunta si mi-e incredibil de sete. Ma bag in pat pentru cateva ore, dar nu pot sa dorm. Gandurile imi alearga in continuare la ce as mai putea schimba. Culoare, font, forma. Adorm visand cum imi plimb mouse-ul pe ecran, click dupa click totul.devine perfect. Dar e doar un vis...

Jurnal de drum, zi dupa ziUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum