twenty-three ❤

4K 248 3
                                    

'Přijela jsem domů. V kolik tam budete?' Přečetla jsem si sms od Penny. Tohle si nezasloužilo jen mé tiché povzdechnutí, a tak jsem jí odepsala, že to začíná v osm. Vážně nevím, v kolik tam budeme.

Pak jsem s radostí odtrhla ruku od mobilu a pokračovala v líčení. Když jdeme dneska na rockový koncert, zlákala jsem se na punkové líčení. Vlasy asi jen natupíruji a jednoduše sepnu vzadu, s těmi vlasy už neumím tak kouzlit, jako předtím. Od té doby, co je mám takové krátké, nosím je buď rozpuštěné nebo v copku.

Na sebe jsem si naplánovala vzít dlouhý top a k tomu legíny a boty na podpatku. Vyhrála jsem si i s doplňky, tak snad doufám, že budu vypadat skvěle. I když, pokud se tam objeví Penelopa, strhne všechnu pozornost na sebe a já si klidně můžu jít nahá a nikdo si toho nevšimne.

"Jdeme?" Zaklepal zdvořile Harry a vešel na mou odpověď, aby šel dál. Na sobě měl tmavé džíny. A tričko s nějakým potiskem. Vlasy jako vrabčák a tvář zregenerovanou, bez náplastí.

"Co myslíš?" Postavila jsem se a na podpatcích se před ním zatočila dokola se svou imaginární sukní. Jen jsem mu chtěla ukázat, co si beru na sebe, kdyby už mě potom Penelopa zastínila. Zatím to netuší, že se tam objeví. To bude překvapení.

"Jsi krásná," přikývl Harry s úsměvem a mě ty slova zahřála natolik, že jsem cítila, jak taju. Vzala jsem si bundu a tašku a vykročila ven.

Klub se pomalu začal zaplňovat, Red Window byl spíš rockový salónek. Hosté seděli na místech kolem a čekali, než ta show začne. Harry se posadil do boxu, kde na něho čekali nějací jeho spolužáci a spolužačky, které jsem já znala jen z vidění. Fake Skins zde byli teprve podruhé, prý většinou koncertují na menších akcích a po domovských klubech, hlavně ve dvojčeti Red Window nedaleko v Gillbertu.

O pár metrů vedle seděla Tracy s Valerií a poočku sledovaly náš stůl a hlavně Harryho. Zajímalo by mě, jestli věděly, že tu bude, nebo jsou tu náhodou. Vsadila bych na první možnost.

Seděla jsem na kraji boxu a jedním uchem poslouchala, jak se Harry baví s těmi lidmi kolem a hlasitě se smějí. Bude se smát takhle, když přijde Penny?

Trochu mi vadilo, že mi Harry nevěnuje pozornost, pak se ale přede mnou objevila osoba s platinovými vlasy, která mi vytvořila na tváři úsměv. "Ryane?"

"Ahoj zlatíčko, můžu tě pozvat na drink?" Natáhl ke mně ruku a já jsem se ani nemusela ohlížet vedle sebe, jestli to někomu vadí. Automaticky jsem přijala nabídku a vyprostila se z boxu.

"Ty víš o tom, že dneska Penny přijde?" Posadili jsme se k baru a Ryan nám objednal nějaké pití.

"No.. Teď o tom vím," usmál se. "Ta žena je tajnůstkářka."

"Chtěla překvapit Harryho," vysvětlila jsem a upila si trochu z červeného nápoje. Koukla jsem se na zápěstí a povzdechla si. "Za chvíli by měla přijít."

"Vypadá to, že se na ni moc netěšíš," uchechtl se a vytočil se stoličkou směrem k pódiu, kde se schylovalo k začátku.

"Ale těším," snažila jsem se úsměvem skrýt pravdu a zabloudila jsem pohledem k Harrymu. Zarazilo mě, že se díval mým směrem, mlčky. Rychle jsem se otočila k Ryanovi a připojila se k jeho pohledu. "Znáš Fake Skins?"

Ryan kývnul hlavou. "Znám Williama, také studuje filosofii."

"Kdo je William?" O kapele jsem si nic nedohledávala a z informací, které se ke mně dostaly, jsem žádného Williama nepoznala, neidentifikovala.

Ryan zvedl ruku a prstem namířil na pódium, kde pomalu přicházela kapela a seznamovala se se svým místem. "Ten černovlasý, ten u mikrofonu, to je Will. Frontman."

Drown › [Harry Styles, a.u.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat