El gimnàs

6 0 0
                  

A la motxilla del gimnàs duia la nova mascara que li havia tocat. El nou esquelet que coaccionava a les diferents bandes de motoristes de la comarca del Tellopir. La seva germana va morir de càncer fa poc i ell li havia tocat el relleu. Els dies que prenia la droga regia embogit de violència i no perdonava cap traïdor. Ahir havia assassinat a un 'poli'.  Avui donaria una ordre d'aniquilament de les puces de Lost News. Comencem la història des de el principi i no des d'un vestuari d'un gimnàs.

Raül el bisbe de poble ubicat al sud de la comarca tenia un fill i una filla, Marta i Bernat. El seu pare va ser assassinat per quelcom relacionat amb les altes esferes. Raül feia temps que la cagava per 'España' i molt concretament Catalunya. Fa poc els mossos amb l'ajuda de la policia nacional havien requisat tones de productes de contraban. L'última va ser en port de Tarragona. Això va fer emprenyar els de dalt i l'assassí de torn se'l va carregar. En veritat cap relacionat a la màfia espanyola va saber qui era. Però si el lector o la lectora a llegit el relat d'"El error del jefe Raúl" sabrà qui va matar al bisbe. L'assassinat d'aquest va fer un buit de poder i va haver-hi lluites. Bandes armades van voler recuperar el poder. Tot centrat en el nucli d'on estava la màfia a 'España' era Tellopir.  Els bars, garatges o qualsevol tenda que sigues relacionat amb un fill o filla o amb algú de la banda era eliminat. Tothom volia el poder. Per descomptat els mossos i la policia nacional van aprofitar l'avinentesa i van anar netejant files.La més sonada va ser la incorporació de Lara al capdavant de Tellopir Nord. Les esferes de dalt de l'entramat mafiós esperaven que a poc a poc es solucionés tot per posar o un peó o per posar alguna espècie d'ambaixador del contraban d''España'. Igual que alguna vegada han fet els agents de seguretat públics d'un estat. Esperaven el moment idoni per entrar.  L'estratègia de la màfia era freda i calculada.Debilitar la seva zona per posar algú de confiança quan la cosa estigues més tranquil·la. En Bernat era molt temperamental però anar el gimnàs i les drogues
el "calmaven". Feia unes dues setmanes havia reconegut un motorista: Carlos. Es fotien unes pinyes en el ring de boxa. Sense voler aquell sac de músculs no se'n adonava que estava parlant en un dels peixos grossos de la màfia espanyola.

Bernat va mirar el mòbil un cop i un altre. Finalment va llegir el missatge desitjat. Va somriure amb alegria. Va pensar que Carlos no el mataria a no ser que es convertís en una molèstia. A la resta sí. Es va posar l'equip per fer boxa el seu rival, Carlos, l'estava esperant.

Sortien de l'edifici penitenciari. Tots dos van fer el mateix moviment netejar tots els missatges dels seus respectius mòbils. Lucia va enviar un missatge al grup perquè els vinguessin a recollir, Samuel estava llegint un missatge de Carlos. Lucia va mirar a Samuel:

- No vindrà amb mi amb la resta - Samu no era un covard i sabia que vindria amb ella. Però estava equivocada amb això últim
Després d'haver llegit el missatge llarg de Carlos, va dir - No, em dirigiré al garatge Fèlix i després em passaré. He de reflexionar.
- Bé , ens veiem doncs - va respondre ella. Es va quedar esperant fins que algú de la banda la vingués a buscar. Mentre Samu es dirigia al garatge de Fèlix

Va estar esperant uns quinze minuts. Va pensar: sí que triga Andoni. A l'estona va veure una moto que es dirigia cap ella. No va reconèixer qui conduïa fins que es va aturar i es va treure el casc.

- Lucia anem de pressa a les caravanes, després t'ho explico tot. - Li va dir Katy amb el casc baixat - On és en Samu?
- Si clar, ell anat al garatge de Fèlix - li va contestar ella. Li va fer la sensació que tenia com el llagrimal plorós o aquella era la sensació que li havia donat.
- No em puc arriscar. Li diré a uns dels nois que el vagi a buscar - va dir això va esperar que estiguessin totes dues ben assegudes en la moto i va arrencar.

Després d'un viatge silenciós van arribar a les caravanes. Estava Esteban i Miguel parlant de forma acalorada. Va sortir del vehicle i es va encarar al dos.

- Que collons us passa. Tranquil·litat renoi- va cridar Lucia mentre s'acostava a ells

Els dos van callar. Esteban va parlar.

- Xiqueta ho sento molt de debò.
- No passa res un dia a la gàrgola no és res - va dir de manera calmada la jove
- Ah no t'ho ha explicat - va dir el vell mirant a Katy.
- Li anava a dir - va dir la Katy darrere seu que havia tret el casc del cap. Va fer una pausa - Algú ha assassinat al Basc i tenim un traïdor entre nosaltres.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara