CAPITOLUL UNU

173 9 0
                                    

E o zi sumbra de toamna. 

Pentru mine aceasta zi se incepe cu o cafea si un canal de stiri mondene.La stiri in continuare se spune ca  sunt gasite trupuri pe linga padurea de vest a Marei Britanie.Unde locuiesc eu.

Mereu m-am gindit cine ar putea fi acest ucigas in serie.Mereu ma enerva gindul ca politia nu a reusit sa prinda acest monstru.Mereu mi se parea ca doar eu ma gindeam l-a cum sa-l prind pe acest  ucigas.  Ori cine ar fi fost el.Nu inteleg de ce dar simteam ca si cum facea asta special pentru mine... Straniu nu-i asa?

E 7:56 si eu deabia ies din casa .Plec spre scoala cind din spate aud cum cineva ma saluta galagios.

Era Lucy cea mai buna prietena a mea inca din generala.Numai ea stia de pasiunile mele criminale si desigur Cloe, o fosta pritena care s-a alturat divelor scolii. Acum suntem in doua lumi total diferite. Dar chiar imi pare rau ca s-a ajuns in acest punct  mort.

Lucy se apropie de mine si imi spune:

-Buna ziua Doamna Detectiv!

-Buna ziua Doamna Broadway!

-Stii ca nu imi place sa mi se spuna astfel.

Lucy se uita bosumflata la mine.Ma amuza putin situatii actuala

-Imi pare rau draga mea. 

-Ai auzit stirile?A fost gasita o fata moarta la doar trei cladiri de tine! 

-Stiu .E straniu ca politia a spus ca intrarea nu a fost fortata.Multi considera ca jertfa cunostea Ucigasul....

Sau poate ucigasul cunoastea victima.

-Nu mai spune asta. Imi da fiori.

Ajungem repede in fata scolii si intram in cladirea supraincalzita si sufocanta.Ne indreptam la dulpioarele noastre si pot sa o observ in departare pe Cloe cum ridea alaturi ne noile sale prietene. Lucy si-a dat seama ca e putin presiune si ma luat de mina.Ne-am dus amindoua la prima lectie. Dar nu sunt deloc atenta la cele spune de profesoara de istorie.

Urmatoarele trei lectii au fost ingrozitoare. Mintea imi era preocupata cu ucigasul in serie.Nu imi pot opri aceste sentiment iritant,precum ceva rau se va intimpla cit de curind.Insa cel mai tare urasc cind am dreptate.

Suna la recreatie. Eu si Lucy ne indreptam spre laboratorul de chimie cind deodata auzim un tipat sfisietor din cabinetul de fizica.Ne uitam una la alta si fara sa ne gindim la consecinte alergam spre cabinet. Cind l-am deschis primul lucru pe care la care am atras atentia au fost citeva picaturi de singe care duceau spre fereastra.Pentru prima data in viata am simtit o nesiguranta monstruoasa.De jos se auzira citeva tipete si injuraturi. Cred ca ra una din profesoarele de matematica si citiva elevi mai mari.Cel mai probabil chiuleau. Insa nu asta a fost important. Ceea ce am vazut jos ni s-a intiparit in minte. Acolo jos se afla...

Continuare...

Horror in viziunea meaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum