37

271 9 0

Late reactie, maar super bedankt voor 2k reads
--------------------------
Pov Larissa

Ik zit wat tv te kijken, als mijn mobiel afgaat. 'Rein❤' staat er. Ik druk hem weg en verander zijn naam in gewoon Rein. Even later gaat mijn mobiel weer af. Deze keer neem ik hem op. "Hey met Larissa" zeg ik. "Hoi met Rein, waarom moest je nou zo snel weg?" Vraagt hij. Op de achtergrond hoor ik een hele hoge meisjes stem giechelen. "Reintje, kom nou" hoor ik haar zeggen. "Ik moet gaan, doei" zeg ik en hang op. Ik heb nu echt gewoon helemaal geen zin meer in Rein. Hij heeft Romy en ik..

"Hallo iedereen, vandaag komt er een nieuwe jongen in de klas" zegt Meneer Brouwer. Even later gaat de deur open en er staat een lange jongen. Damn. Hij heeft bruin haar net zoals Rein. "Nou euhm ik ben Alex, ik ben 16 jaar, ik ben hier naar toe verhuist, omdat mijn ouders zijn gescheiden. Ik hou van sporten, vooral voetbal en tja dat was het wel" zegt Alex. Hij heeft een warme stem, wauw. "Ga maar naast Larissa zitten" zegt meneer Brouwer. Alex loopt richting mij en ploft op de stoel naast me neer.

"Larissa!" Hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Alex naar me toe rennen. "Zullen we iets samen doen?" Vraagt hij hijgend als hij bij mij is. Ik knik "leuk". Hij glimlacht.

Waarom ik - MainstoryLees dit verhaal GRATIS!