13

4.5K 485 182
                                        

Chan duyduklarının belleğinden geçmesi için bir süre bekledi. Duydukları, düşündüklerinden çok farklıydı. Kendisinden ayrılmasını bile bekliyordu işin doğrusu, ama bu.. Yukarı doğru kıvrılan dudaklarını engelleyemedi, bakışları yüzü kızarmış omegada gezindi. Üzerine gitmeyecekti. "Hadi, eve bakalım." Omegaya elini uzattı.

Felix yaslandığı kaputtan kalktı. Dudaklarını birbirine bastırarak uzatılan ele tutundu. Chan'ın konuyu kapatması içini rahatlasa da acaba demeden edememişti. Neden cevapsız bırakmıştı ki kendisini? Az ilerideki çardağı gördüğünde gülümsedi. "Öncelikle diyorum ki bu çardağı eve birleştirebiliriz." Chan gayriihtiyarı kafasını salladı. 

Felix evin ön tarafını gösteri parmağıyla. "Buraya da taşları oydurup bir oturma grubu yerleştirebiliriz." Chan yeniden onayladı omegayı. Felix kapıyı açıp Chan'ın geçmesi için baktığında yeri izleyen alfayla karşılaşmıştı. "Bir şey mi oldu?" Alfanın elini sıktı.

Chan kararsız bakışlarını Felix'in yüzünde gezdirdi. "Eğer içine sinmeyecekse düğün sonrasına bırakalım mühürü."

Felix Chan'a karşı emin bir duruş sergilemesi gerektiğini, Chan'ın çok fazla acabası olduğunun farkındaydı. Bu bir yana, istiyordu da omega. Eşi ile bir olabilmek istiyordu. "Emin olmasaydım bu teklifle gelmezdim Chan." Omuz silkti. "Neyse. Şimdi," Kapının açıldığı geniş salona göz attı. "Salon çok koyu ya da açık olsun istemiyorum. Bej, kahve tonlarında bir şeyler yapılabilir. Yerlerin değişmesine gerek yok." Duvardaki tahta detayına dokundu. "Belki buna bir şeyler uydurabiliriz." Chan'ın kendisini takip ederek duvara dokunmasıyla gülümsedi. "Ne diyorsun?"

"Cama dönük bir koltuk olsun, manzara çok güzel." Boydan boya cam olan tarafa döndüler. Orman ve gölün küçük bir kısmı karşılarındaydı. "Dediğin gibi mermeri oyup oturma grubu koyarsak buradan geçiş de yapabiliriz."

"Harika. Diğer yere geçelim, mutfak." Adımları kare odanın sağındaki basamakların yanındaki kapıya gitti. "Daha açık renk istiyorum, gri kahve gibi."

"Zaten mutfakta benden fazla sen zaman geçiriyorsun. Burasını kesinlikle kendine göre düzenlemelisin." Chan eski tezgaha dayanıp omegaya baktı. "Seni izleyebileceğim bir köşe yaparsan bana benim için yeterli." Alfa göz kırpıp sırıttı. Ufak bir flörtten zarar gelmezdi.

Felix, Chan'ın onunla uğraşmasıyla kalbinin hızlandığını hissetmişti. Kendine hakim olabilmek için göz devirdi. "Camın önü nasıl? Dışarıdan bir kedi gibi beni izlersin," Göz kırptı. Ancak alfa gibi sırıtmak yerine dil çıkardı. "İstediğin gibi." Felix ne yaptığını lavabo kapısına doğru giderken arkasından gelen kıkırtıyla ne yaptığını henüz anlamıştı. İçten içe yakalamaya başladıkları samimiyete sevindi. 

Chan ise, evliliğin kötü bir şey olmayacağını düşünüyordu hemen arkasında. En azından Felix ile evlilik kötü gelmiyordu gözüne. 

Girdikleri banyo ile yüzünü buruşturdu omega. "Tamam, burada biraz fazla bir iş var. Küvet yerine duşakabin koyarsak daha iyi olur. Ayrıca boydan boya olması daha rahat olur."

Chan kafasını omeganın ardından içeri uzattı. "Küvet seviyorum aslında ama misafir için burası kullanılacağı düşünülürse haklısın." Bakışlarını omuzları üzerinden kendisine bakan çilli gence çevirdi. "Ebeveyn banyosu var mı evde? 

Felix dudaklarını dişledi. "Olması lazım." Küvet, fazla seksi bir kelime gibi gelmişti. En azından Chan'ın ağzından düşünce öyle görünmüştü omegaya. Çıkmak için arkasını döndüğünde alfa ile karşı karşıya kaldı. "Yukarı çıkalım."

Chan bir adım geri çıktı, omegayı takip etmeye devam etti. "Merdivenler sağlam mı?"

"Evet evet. Bakımsız diyoruz da o kadar da değil." 

ikigai | chanlixHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin