Reunió de nit

9 0 0
                  

La Katy estava en les caravanes. Tenia un missatge del president.

"Això em té molt amoïnat, ho sento, no passaré per les caravanes. Ens veurem demà al taller. Bai" - després d'haver llegit el missatge ella va sospirar.

Després d'una reunió tensa amb Carlos y Andoni, Miguelito va anar al bar del Nord on havia quedat amb la resta. Després d'estar una estona de riures va rebre un missatge de Carlos y després de Katy. La secretaria volia quedar a la nit amb els màxims motociclistes a la caravana. Carlos volia parlar i oblidar-se del dia. Va pensar que millor aclarir tot i parlar tot amb tots en les caravanes i estar una mica distrets en el bar. Així que va donar l'ok als dos missatges i li va donar instruccions a Carlos de com arribar al bar on estaven. El motociclista musculós va aparèixer més tard, feia cara d'ensopit, però estar amb la resta al bar el va alegrar. Parlaven de cotxes, noies, nois, humor verd, bromes , videojocs, series, esports, pel·lícules i altres temes. Després d'unes hores ja finalitzat tot Miguelito va ordenar que aquesta nit la passarien a les caravanes allà esperava la cantant.

En l'autopista circulaven cinc motocicletes que es dirigien a les caravanes. Cada una amb el seu nom totes elles Gutitza, com la que tenia el seu cap abans que sé li trenques. Anaven en formació de l'espiga, tal com els hi va ensenyar Andoni. Faig una petita explicació del que es l'espiga. Imaginem que tracem dues línies rectes paral·leles a la carretera. En la primera línia paral·lela van x motos i a l'altre x motos. Però cada una mantenint una distància i amb ordre 1 2 3. Posem que la primera moto va a la línia paral·lela de la dreta, la següent a l'esquerra mantenint la distancia, la tercera a la dreta i així consecutivament. El capità de ruta sempre va de primer, és qui marca la velocitat i el camí a recórrer. També va anar avisant a tots per un walkie. Com Sammu no hi era, recordem que estava empresonat, qui anava
de capità era el segon millor conductor: Diego.

- Així que Andoni no es presentarà i la Katy t'ha escrit que ens presentem els capitans a les caravanes, és així capita'd'armes? - va preguntar Diego" mentre feia un senyal de maniobra amb la ma dreta.
- Si correcte- va respondre Miguelito.
- Sé que en maniobres no hauria de parlar, però això de la "poli" i el bar ja ens ho vàrem ensumar. Fa pudor de socarrim. - va puntualitzar Armando- deixo la ràdio neta."

David no va voler dir res. A vegades Armando com no parlava molt fanfarronejava una miqueta. David en aquest aspecte no. La idea va ser d'ell i li va comentar a Armando. És cert que Armando com a capità de seguretat va confirmar la reunió entre: Lucia, Katy i Diego perquè fessin el trasllat de la mercaderia. David conduïa darrere de Carlos, que quan abandonaven la cara va canviar la seva expressió a una més trista. Sospitava que hi havia succeït quelcom amb la Nuria. Miguelito havia pres un to més seriós d'ençà que varen sortir del bar estava seriós.

- Farem una volta de reconeixement abans d'arribar a les caravanes. Qualsevol moviment estrany aviseu per ràdio. - va finalitzar dient el capità de ruta en funcions

Aquesta maniobra no la feia mai Sammu. Diego en canvi si. Van trigar uns 3 minuts de més en arribar. En mig de les caravanes i una zona ampla on estaven posades unes cadires i taules. A prop de les cadires i la taula estava Katy. Va finalitzar de fumar el cigarro i el va llençar al terra . Va sentir les motos i es va girar a rebre'ls mentre feien al típica maniobra d'aparcament. Tots en línia recta aparcant la moto de cul. Un a un van abraçar a la seva germana.

- Feia temps que no ens veiem - l'últim en saludar va ser Armando.
- Si ens asseiem que hi ha tema - va afirmar ella
- No seria millor parlar-ho quan estiguéssim tots - va dir Miguelito
- Ja està sempre, hem d'esperar al Basc i al final com diu Sammu no fem res de res - va dir Diego amb un to que mai feia servir
- Calma nois!, parlem en calma de tot i ho aclarirem. El Basc m'ha avisat que no vindrà avui. Com saben: Miguelito i Carlos han passat moltes coses. Com més aviat us informem millor.
Primer parlaré jo després ell, va senyalar al capità d'armes, i després donarem torn de paraula - va finalitzar la cantant.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara