Part 6

3.4K 43 5
                  

Ky eshte Kristi 34 vjec 😂😩❤️_______________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ky eshte Kristi 34 vjec 😂😩❤️
_______________________________

Autorja

Valeria kishte shkuar ne club dhe po shikonte femrat e tjera te pispillosura sikur kishiin ardh me deshir dhe i vinte peshtir..
"Pra Vlaria apo jo"-tha Kristi duke buzeqeshur

"Po"-tha valeria me lot ne sy nuk po duronte dot ta shikonte veten aty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Po"-tha valeria me lot ne sy nuk po duronte dot ta shikonte veten aty.

"Sot do fillosh si stripiste ne oren 23:00 fillon clubi tn mund te shkosh ne dhom te pushosh pak dhe do vij nje sherbyese te te japi fustanin"-thoshte ai me nje qeshje te embel.

"Ok"-kur iku ne dhom valeria filloi te qante,nderkoh qe po qante erdhi sherbyesja qe solli nje fustan.

Valeriaa

"Zonjush fustani juaj per sot"-solli fustanin dhe thjesht pohova me kok dhe fillova te qaja pa ze besoj ky do ishte fundii jetes time.

Autorja

Valeria kur e pa fustanin i erdhi peshtir nga vetja pasi fustani ia nxirrte pothujse cdo gje jasht

FUSTANI I VALERIAS

________________________Arius

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

________________________
Arius

"Djema behuni gati se do shkojm ne club cuna"-u thash aiden dhe jacob.

"Ok vlla"

Po mendoja valeria por tunda koken nga mendimet dhe po behesha gati per te dal,mora cunat u nisem se cili me makinat e tij

MAKINA E ARIUSIR AUDI R8

MAKINA E ARIUSIR AUDI R8

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E JACOB BMV M4

E AIDEN BENZ AMG

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E AIDEN BENZ AMG

U  nisem dhe per 5 minuta arritem ne club takuam Kristin dhe u ulem tek vendi jon si gjithmon kur vinin ne club

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

U  nisem dhe per 5 minuta arritem ne club takuam Kristin dhe u ulem tek vendi jon si gjithmon kur vinin ne club.
_____________________________
Ne dark do postoj nje part tjt 🤍🦢
Kjo part kishte me pak shkronja ngaq me shum u mora me fotot❤️bye🤍

Vendimi i gabuarWhere stories live. Discover now