L'interrogatori

14 0 0
                  


La Katy va rebre la trucada del seu xicot. El va conèixer abans d'entrar a la banda dels motoristes. Una mica després que es fes amiga de l'Andoni i la Lucia. Feia temps que estava cercant feina de cantant o de cambrera. Passava la tardes xerrant amb Andoni i sempre l'ajudava. És cert que va tindre cites amb Andoni, abans que el conegués, però no van arribar a més. Ella es va enamorar d'un altre i ell de la Lucia, però la rivalitat amb ella no ve d'aquí. Va començar quan Katy va estar a punt de ser contractada com cambrera, però al final van contractar a Lucia. La nostra cantant va entrar de xiripa en un altre local, de mala mort, que només la contractaven com a última cantant dels shows que organitzaven. Si al final del show no cantava no cobrava. En aquell moment necessitava els diners així que ho va acceptar. Tant el seu xicot i l'Andoni li van estar cercant alguna altra cosa, si podien l'ajudaven amb qualsevol cosa. Algun cop Andoni d'esquenes del seu cap, "el Conductor" li feia pintar alguna moto que entrava en el taller. Llavors encara estava en el sud. El seu xicot quan podia li oferia el següent: si ella aconseguia alguna informació també li pagava. Va haver-hi un moment que en el bar ja no li deien res per cantar així que el Basc li deia que si venia al voltant de les 17 ell i un company podien fer els ulls grossos i treballar en negre encara que fos. Un dia el propietari del bar li va trucar. Li va dir que es va assabentar que treballava en el taller i que no li trucaria més per cap cançó.  Katy pensava, i no errava curt, que segurament va ser Lucia, ja que no li feia gràcia veure'ls tan junts. La cantant ja li havia dit a la xicota del Basc moltes vegades: Només vàrem tenir cites i que m'estava ajudant". La sorpresa va venir després. L'escapatòria d'Andoni a les camionetes, la creació del nou taller del Nord. La contractació de nous motoristes. Tot va ser molt ràpid. Mentre "el Catalan", el seu xicot, que és com li deien en la comissaria o Edu el seu nom. No li feia cap gràcia tot allò. Ell pensava: "Muntar un taller del no-res , tot il·legal segur" i no errava il·legal. Ella mai li va dir lo del missatge, de la relació de la màfia amb la massacre del club de motos del Sud. Igualment Edu anava cercant informació per la seva banda, però ni els seus responsables l'ajudaven. Continuem amb la trucada:

- Katy amor meu, estàs bé?- parlava amb un to seriós i preocupat.
- Si clar que estic bé. Acabo d'arribar o estic aquí a casa del Nord- intentant fer veure que no intuïa perquè li trucava.
- Doncs la Lucia la tenim aquí en comissaria del Nord i creiem que està compixada amb un motorista Sammu que també està aquí, casualment els hem trobat al bar - no va poder continuar.
- Però això és legislació de la zona Nord vosaltres no podri..- no va poder acabar la frase, li va agafar molt de sorpresa es pensava que li trucava per alguna cosa referent del taller.
- Amor espera i deixem acabar. La comissaria del Nord està treballant sobre un assumpte d'estupefaents. Creuen que un nou grup de motoristes tenen quelcom a veure. No ens han dit molt més. Però la Lucia tenia una pistola a la mà quan l'hem enxampat. Katy sis plau digues-me tot el que sàpigues i potser la Lucia no li passarà re. La conec i ser que no és mala dona, però
m'hauries d'ajudar. - Va finalitzar.
- Si, si pogués t'ajudaria - va mentir - però diria que la pistola té llicència. Els papers deuen estar per una zona del bar. Faig unes trucades i et dic quelcom.
- D'acord, m'alegro que estiguis bé - no va voler continuar sabia que l'estava mentint, ja que tenia feina redactant tot.
- Petó Edu no et preocupes per mi -va voler finalitzar.
- Un petó, preciosa - va penja.

Mentre això succeïa en un turó no més al Nord del bar, Miguelito havia deixat a terra de cops de puny a Carlos. Andoni estava mirant i quan va finalitzar.

- Sé que per tu és una carícia i que et fan més mal les paraules, però no puc deixar que us aneu matant, collons Zorniak Carlos - Anava a continuar, però Miguelito el va aturar.
- Bueno ja està Lara Croft el va parar també - per cert el sobrenom de Lara Croft és un invent de Miguelito - no cal fer més sang. Estava penedit del que ha fet i t'ha trucat a tu. Això és molt valent per part seva i ho saps Basc, ara anem al local on estaran el rapinyaire de noies i Lucia. Estomaquem al Falcó Sammu i ja està.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara