Twitter || Part 18

550 35 6
                                    

Felixs POV

Jag vinkade ett sista hejdå till Eryka och gick mot resten av gänget. Jag rättade till min röda ryggsäck från vans och gick vidare mot flyget brevid Oscar och Katia. Visst skulle USA vara skitkul med tanke på förra gången men ändå saknar jag Eryka. 

Efter en massa kontrollsaker gick vi in i flygplanet och Omar sprang genast till platsen längst fram. ''Här ska jag sitta'' skrek han och flygvärdinnan kollade med stora ögon på honom. ''Omar du behöver inte skrika'' sa jag och skrattade åt honom. Jag satte mig vid fönsterplatsen och efter mig kom Oscar. Omar satt stolt bredvid Ogge framför oss två. ''Grabbar är ni taggade?'' frågade Daff som väntade på att katia skulle sätta sig så att han kunde hoppa in. ''Som fan'' sa Ogge och vi andra höll med. Jag låste upp min mobil och skrev ett sista meddelande till Eryka.

Till: Älskling <3

Jag sitter i planet nu som snart ska lyfta. Jag saknar dig redan enormt mycket och vill så gärna krama dig just nu <3 Du är verkligen det bästa som hänt mig <3 Älskar dig. 

skrev jag och gick snabbt in på twitter för att tweeta en sista tweet om att vi ska åka nu vilket dom andra killarna i bandet också gjorde. Jag satte mobilen på flyplanläge och la ner den i mitt knä. Åkturen skulle vara lång så jag passade på att sätta på en film på den lilla skärmen som var framför mig. Jag scrollade igenom dom filmerna som fanns och valde att kolla på någon tråkig skräckfilm som jag hade sett 101 gånger. Så går det när man sett alla filmer som finns..

Erykas POV

Jag ringde snabbt Max för att han skulle hämta mig från flyplatsen. Tårarna hade bildats i ögonen men blev aldrig släppta. Jag suckade och tryckte på min brors nummer. Efter två signaler hördes ett hallå

''Hej, kan du hämta mig från arlanda?'' frågade jag snabbt.

''Jag kommer, vänta där'' sa han och la på. Våran samtal hade alltid varit väldigt korta och ointressanta, kanske bara för att vi båda egentligen hatade att prata men varandra via mobilen. Det kändes så ensamt att inte ha honom vid min sida då. Utan min storebror hade jag aldrig kunnat komma hit till Sverige utan vara kvar i England, med mamma oc hennes pojkvän. Jag undrar fortfarande om mamma bryr sig om mig. Hon blev inte direkt ledsen när hon fick höra att jag ar flyttat från henne med min bror. 

Jag gick in på starbucks och beställde en karamellfrappé, min favorit. Sedan gick jag och satte mig på första lediga plats jag kunde hitta. Jag och Felix hade inte varit tillsammans så länge, men ändå kändes det som att han var hela världen för mig. Mobilen plingade och Felixs namn kom upp. Jag öppnade meddelandet och läste. 

Från: Min Sandii <3

Jag sitter i planet nu som snart ska lyfta. Jag saknar dig redan enormt mycket och vill så gärna krama dig just nu <3 Du är verkligen det bästa som hänt mig <3 Älskar dig. 

Jag log som ett fån när jag läst meddelandet och skrev tillbaka ett litet hjärta. Inte långt efter kom det fram en tweet som Felix hade skrivit. Han hade satt på notiser på sig själv på min mobil för att jag skulle kunna veta vad han gjorde i USA. Jag kollade på tweeten han hade skickat och log ännu en gång. Jag favoritmarkerade tweeten och drack det sista som fanns i muggen. Sedan gick jag in på instagram för att scrolla igenom det tråkiga flödet jag hade. Jag följde bara 87 personer vilket inte var så mycket till skillnad ifrån dom 5634 följare jag hade fått pågrund av Felix och dom andra i bandet. ''Heej sister'' hörde jag min storebror säga. ''Hej'' sa jag och kollade upp. ''Ska vi dra?'' frågade han och jag nickade. 

-

Världens sämsta kapitel.

Don't tell 'em ≫ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu