10. God natt

222 3 0

Det var sent og vi hadde nettopp sett ferdig en film. Vi satt i sofaen, jeg i armkroken til Isac mens han holdt godt rundt meg. Det var så utrolig koselig.
"Skal vi legge oss? Jeg er trøtt" hørte jeg Isac si med en trøtt og hes stemme. "Ja, jeg å" svarte jeg og reiste meg opp fra fanget hans. Vi gikk inn på badet, Isac fjernet hårgelén, mens jeg fjernet sminken. Det var faktisk kjempe koselig, selvom jeg er så ukomfertabel uten sminke. Det føltes helt riktig ut for en gang skyld, jeg følte meg ikke noe styggere. Det kan ha vært for måten Isac så på meg på. Som om han syntes at jeg var helt perfekt. Jeg er usikker på hvordan han klarte å se på meg på den måten, men jeg ville virkelig ikke at han skulle stoppe.
Vi sto begge foran vasken og pusset tennene før Isac gikk inn på soverommet, jeg ble igjen om skiftet til pysj. Eller, det var vel egentlig ikke en pysj, men en t-skjorte. Etter å ha skifta gikk jeg inn på soverommet der Isac allerede hadde lagt seg. Han så veldig liten ut i den store senga, han var så søt. Jeg gikk og la meg under dyna, jeg var så trøtt at jeg var sikker på at jeg skulle sovne med en gang. Jeg og Isac lå ansikt til ansikt helt til Isac gjespet. "God natt" sa han, "God natt" sa jeg. Isac lente seg mot meg og kysset meg. Isac sine kyss var virkelig de beste. I det leppene hans traff mine følte jeg noe magisk. Ingen andre kunne gi meg den følelsen. Isac snudde seg andre vei og det samme gjorde jeg. Jeg var så utrolig trøtt, men alikevel klarte jeg ikke å sove. Alt jeg klarte å tenke på var Isac. Jeg kjente at sengen rørte på seg og jeg skjønte at Isac snudde seg mot meg. Han la seg nærmere, faktisk helt inntil meg, og la armen forsiktig over meg. Det var som i en av de romantiske filmene jeg alltid pleier å se på og håpe på at det noen gang vil skje med meg. Vel, nå gjorde det det. Jeg følte meg utrolig trygg der jeg lå, og jeg sovnet nesten med en gang.

HUSHRead this story for FREE!