#22

9.3K 917 198
                                    

1. Sakız çiğnerken ısırılan yanak.

VE SONRA ISIRILAN YERİ TEKRAR ISIRMAK. Böyle zamanlarda kendimi çocuğuna flüt alacak para bulamayan ama rakı masası donatan İbrahim Tatlıses gibi hissediyorum.

2. Sonu gelmeden kaybolan silgi.

Eğitim hayatım boyunca hiçbir silginin sonunu göremedim. Ya kayboldu, ya silgi savaşlarında şehit düştü, ya da çekip gitti. Zaten kimi çok sevsek gidiyor. Bu ne alaka şimdi bilmiyorum. Artık silgiyi ipe geçirip boynuma asmayı düşünüyorum.

3. Bir şeyi teyit etmek için 40 kişiye ayrı ayrı soran insan.

Evladım sen kafadan vuruk musun? Mesela bizim sınıfta böyle bir salak var. Geliyor bana sınav ne zaman diye soruyor, cevabı aldıktan sonra gidip yanımdakine soruyor. Ben yalan mı söylüyorum aq? Atara geliyorum böyle şeyler olunca. Cevabını aldın işte noter huzurunda onaylatalım mı ne yapalım biz sana?

4. Kendini bir şey zanneden ama aslında hiçbir şey olmayan insanların kendini övmesi.

Ben devamlı kendini öven insanın kafasını anlamıyorum. Övünülecek bir yanı olsaydı zaten o kişiyi başkaları övmez miydi? *üzülen emoji*
Zaten başlık her şeyi açıklıyor. Bu başlığın altında halay çekelim hadi.

5. Her taraftan çıkan internet reklamları.

Bir siteye girersiniz, daha sonra sitenin tam ortasına böyle kocaman reklamı koyarlar, siz aşağı indikçe reklamda aşağı iner. Kapatmak için tıkladığınız zaman reklam açılır ya, birde bu tür şeylerden her zaman sikimsonik bir reklam çıkar. Al bilgisayarı fırlat camdan aşağı.

6. "Sen o dili mi biliyorsun? :o Konuşsana bakiyim bi' kere."

Ömür çürütüyorsunuz siz ya. Birisiyle tanışırsınız veya atıyorum sınıfa yeni birisi gelir. Yabancı bir ülkeden olduğu anlaşılınca kızılca kıyamet kopar. O gariban insana zorla geldiği ülkenin dilini konuşturmaya çalışırlar. Ya birde konuş diyenler daha dili bilmiyorlar, konuşulduğu zaman bir şey anlasalar en azından...

-Atilla sen Bulgar mısın? Konuş bakayım bir kere.

+Ne diyeyim?

-De işte bir şey.

-Aynen de bir şey, konuş.

*küfür etti ve kalabalık hiçbir şey anlamadı*

7. Hava olayları???

"Yanına şemsiye mi aldın dur hemen güneş açayım, şemsiyesiz mi çıktım sağanak şeklinde yağıp aklını alayım." şeklinde seyreden hava olayları beni üzüyor. Meteoroloji bile düşman aq.

8. Feysbuktan aşk ilanı yapan adamları deşifre etmeyi seven kızlar.

Tamam şimdi güzelsindir, peşinden bir sürü insan koşar, anlarım. Ama gidip sana duygularını açan insanları niye halka açıyorsun? Birde bu insanlara anında abazan ve kıro damgası yapıştırılıyor. Sonra buralarda hep sanal tanrıçalar türeyip duruyor. Şakasına yapanı anlarım bende yapıyorum gülüyoruz eğleniyoruz ama ciddi ciddi kendini bir bok sanıp peşinden koşan milyonları (?) insanlara göstermeyi sevenler var. Cebindeki son parayla içtikten sonra cesareti gelip size açılan o insanları caps yapıp dalga geçiyorsunuz. Allah'ınız yok mu?

9. Yere tüküren insanlar.

Yolda yürürken duyulan hııığğğh sesi ve beraberinde tam kaldırımın ortasına tükürülen balgam. Amına kodumun evladı dön geri yala şimdi onu diyesim geliyor, diyemiyorum. Hep içimde kalıyor bunlar, içim çürüdü.

10. Tırnakla kazınan yerlerden çıkan ses.

Ya kara tahtada çıkan tırnak sesi, birde bunun kardeşi okul sırasının ittirilirken çıkarttığı ses var. Açıklayamıyorum, bu kara tahtadan çıkan ciyk ciyk (?) ses büyük bir neslin kanayan yarası... Tahta değil de sanki beynim çiziliyor gibi hissediyorum... Yine kederlendim bak.

Bu da mı gol değil hakim bey? Bendeniz amudakalkanpanda yine saçmaladım ve gidiyorum. Ara sıra kayboluyorum ortalardan, beni unutmayın sevgili okurlarım.

Çok Güzel Hakaretler BunlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin