20:46

@Louu'sGirrrl : Mhei..Nu stiu ce e cu mine azi ! Pur si simplu,îmi venea sa sar de la balcon si sa mor ! Asta se întâmpla când simți ca nu mai poți..Sau când idolul tau are o iubita si speri ca tu vei fi aia..Greșit ! Vreau sa îți spun un lucru pe care nu l-am spus nimănui,dar nu pot.Știi,Eleanor este FOARTE norocoasa sa te aibă.La fel si Perrie pe Zayn si Sophia pe Liam.Au o viață norocoasa si..si..PUR SI SIMPLU SUNT PERFECTE !!!
Daca ma pui lângă ele sunt un nimic ! Bine,poate de fapt sunt o scama,daca as fii un nimic nu as exista,adică practic nu ți-aș scrie.Sar de la un subiect la altul.
Tu..unde ești acum ? Ești bine ? Okay,poate par ciudata ca îți scriu de parca ne cunoaștem de 509 de ani,dar îmi pasa muuuuuult de tine.Îmi ești drag.Ca si cum esti parte din familie.Venind vorba de familie,ai mei se cearta zi de zi,de parca asta trebuie sa facă zilnic,obligatoriu ! Îmi urăsc viata care e patetica !!! Poate tu nu ma intelegi, sau poate ca da,dar e super-extra greu sa treci prin asta..Daca mama nu pune lucrul ala la locul lui încep sa se certe !! SE CEARTA PE ORICE LUCRU MIC.
Poate o sa am si eu o viață si o familie normala.
Poate..

SEENat 21:00

------------------

Heey.Vreau sa va întreb : mai merita sa continui cartea ? Adică nu stiu..Câteodată îmi vine sa o șterg,dar renunț.Voi ce ziceți, merita sau nu ? By the way,enjoy with this chapter ^^

deeply life || l.t.Citește această povestire GRATUIT!