Hoofdstuk 38

678 28 7

Aaron:

Ik ren voor Adam, Tyler en vijf andere jongens uit. Je kan onze poten over de aarde horen dreunen. Je kan ons horen hijgen. In de verte zien we Blake liggen. Adam, de snelste van ons rent voor ons uit naar Blake. Ik en de rest gaan op George af. George ziet ons. Hij lijkt bang, maar dat kan hij niet laten zien. Ik versta niet wat hij zegt, maar hij gebaart iets naar zijn mensen, en dan zijn ze weg. Ik stop met rennen. Ik kijk de plek rond. Waar is Chloé? Ik zag haar ook niet bij George. Ik ruik nog een vreemde geur. Ik snuif de geur even op, en ren richting de geur. De geur wordt sterker, wat mij aangeeft dat ik dichterbij kom.

Ik zie Dean tegen Chloé aanhangen. Dit kan niks goeds betekenen. Ik spring op Dean af, en sla hem met mijn poot van Chloé weg. Hij valt op de grond, en ik leg mijn poot op zijn borst, zodat hij niet meer kan opstaan. Ik grom. Ik zie het bloed langs zijn kin omlaag lopen. Hij heeft Chloé gebeten... Wat een Klootzak..

Ik sper mijn bek open, en kijk naar Dean. Hij doet niks, hij sputtert zelfs niet tegen.

' Aaron!' Hoor ik Chloé roepen. Ik voel signalen in mijn hoofd. Ik kijk nog even naar Dean. Ik verander snel terug.

Ik kijk Chloé aan.

' Niet doen..' Zegt ze iets rustiger. Dan begint ze ratelend wat uit te leggen. Dean staat ondertussen weer op. Mijn ogen schieten zijn kant op. Hij staat in een flits voor Chloé, en drukt haar weer tegen de boom aan. Ik mocht van Chloé niks doen. Maar dit is toch ook niet goed? Ik ga achter Dean staan. Hij probeert zijn tanden weer in Chloé's nek te krijgen. Ik voel mijn instinct borrelen. Hoe moet ik Dean tegen houden, als ik hem niet mag doden? Ik pak snel met mijn handen Dean hoofd vast, en draai het hard om. Ik hoor Chloé een kreet slaken, en Dean valt neer op de grond. Chloé's ogen zoeken de mijne, maar ik ontwijk ze.

' Zo, die is wel even stil.' Nu kijk ik wel naar Chloé. Ze ziet er lijkbleek uit.

' En nu?' Vraagt ze na een paar seconden. Ik haal mijn schouders op.

' Ik denk dat hij je nog steeds wil vermoorden als hij wakker word.. Dus laten we hem maar ergens opsluiten.' Zeg ik terwijl ik Dean over mijn schouder gooi.

' Waar dan?' Vraagt Chloé terwijl ze naast me komt lopen.

' Mijn kelder.'

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chloé:

Aaron legt Dean tegen de muur aan. Hij grijpt naar de ijzeren ketting die in de muur vast zitten. Vroeger was dit een plek waar je ook je vijanden kon vasthouden, vertelde Aaron net. Hij maakt Dean stevig vast.

' Ik leg ook nog wel een matras neer.' Zegt Aaron dan. Ik kijk hem vreemd aan.

' Voor jou.' Zegt hij er achter aan. Ik trek mijn wenkbrauw op.

' Wat?' Vraag ik verward.

' Je vertelde toch, dat de dichter je bij hem bent, des te minder pijn het doet?' Vraagt Aaron. Ik knik. Ik wil net mijn mond openen om wat te zeggen, als mijn mobiel afgaat. Ik pak hem zuchtend tevoorschijn en kijk op het scherm. - Mama - Ik slik. Ik ben nu ook al een nacht niet thuis geweest. Twijfelend neem ik op.

' Chloé!' Schreeuwt ze wanhopig. Ik krimp ineen.

' Mama..' Zeg ik zacht. Ik hoor geritsel aan de andere kant.

' Godverdomme, waar op aarde heb jij gezeten?!' Roept mijn vader boos. Ik knijp mijn ogen dicht. Ik antwoord niet.

' Prima! Jij komt nu naar huis, en je komt er voorlopig niet meer uit!' Schreeuwt hij nog harder. Het is weer even stil, en dan hangt hij op. Ik kijk even naar Aaron.

What are you?!Lees dit verhaal GRATIS!