Records del cap de la banda: Andoni

24 0 0
                  

Andoni conegut pel lloc com "el Basc" conduïa la seva moto amb la companyia de la nova Prospect: Núria. Estava preocupat ja que la noia estava traient un conflicte no desitjat a la seva banda de motociclistes. Mentre portava a la jove anava fent memòria.

Havia arribat a la ciutat per treballar de mecànic a la ciutat del sud de la comarca. Sabia de molt bona tinta que el seu cap anomenat "el Conductor" era cap d'una banda. Per ell no feia cas. Ja que li agradava arreglar les motos. Sortia amb la seva xicota, que ara a data present era la seva mà dreta de la banda. Lucia una noia d'un tarannà una mica estrany. Ella era enamoradissa però enigmàtica. A ell el portava boig. També coneixia a una altra jove: la Katy. Dels Estats Units. Tenia una veu encisadora. Lucia a vegades s'empipava amb ell. A vegades discutien per poca-soltades. Quins temps. Llavors un dia una limusina va aparèixer en el seu taller de motocicletes. Van entrar, excepte ell i un company , al despatx. Ell estava netejant la seva Guzzista, quan de sobte va sentir crits, metralla i plors. Ràpidament agafa la seva Guzzista i va sortir volant. Es va amagar en unes camionetes del Nord. Li va arribar un missatge ocult. Posava:

Si vols seguir viu: vés al Nord de la comarca.

Es va posar en contacte amb la seva xicota i la Katy i els hi va explicar tot. Elles li van dir que coses molt estranyes estaven succeint a la ciutat del sud, ubicada al sud de la comarca. Lucia li va dir que el seu Bar l'havien xapat i Katy estava amargada amb seu cap l'havia fet fora del local. Sense cap justificació ambdós casos. Andoni els hi va comentar d'aixecar un local de motos al poble al costat de la ciutat del nord. Després de molts alt i baixos les dues van accedir. El que no sabien és que a Andoni, li bullia la sang. Havien matat a l'home que li havia donat un objectiu i es pensava venjar. Necessitava gent nova, per això cada x temps del taller baixava a la ciutat. Alguns cops Lucia o Katy es feien responsables del nou taller de motocicletes mentre ell intentava reclutar: Prospects. Lucia i Katy li donaven informació valuosa, ja que elles podien anar al sud. La Katy parlava molt pel mòbil, entenia ben bé el perquè. Actualment si però en aquell moment no. Els primers a incorporar-se al taller van ser els germans. Andoni els anomenava així. Eren:David, Miguelito, Armando, Diego Armando i Sammu.

David
Astut i calculador. Tenia una ment matemàtica i organitzada. Bastant fred.

Miguelito
Un bromista a primera vista però molt seriós. Era reservat encara que no ho semblava. Li recordava una miqueta a Lucia, en el seu tarannà.

Armando
Rialler seguia les bromes del grup. Seriós, potser massa i tot. Tenia una estima a Miguelito.

Diego
Era un conductor increïble, però molt cautelós. Era bastant reservat i tenia una gran estima per Sammu l'altre gran conductor dels "germans".

Sammu
Un increïble conductor: apassionat, massa. Bastant solitari respecte a la resta de conductors.

Tenia el cap que li donava voltes i finalment va frenar la moto. A la zona oest, a l'altra punta del taller tenien un Bar anomenat Yorkis a nom de Lucia, un regalet de la màfia. Andoni sempre portava als nous per fer proves.

- Nuri, oi?
- Sí. - respondre ella
- Agafa la moto i et cronometro - Li va exigir Andoni
- Pero no sóc molt destre - va mirar la cara del Basc i va anar a la moto amb desgana.
- Fes tres voltes , et dirigeixes al cim la gasolinera, creues per a lla, puges el turó i el baixes -li anava ell assenyalant amb el dit.
- D'acord - va afirmar
- 1,2 i 3.

La jove va arrencar i va fer els tres volts. No va tenir cap accident, cosa que Sammu i Carlos si que el van tenir en el seu moment. Però el seu temps deixava molt a desitjar, comparable al maldestre de Carlos.

- Tens alguna habilitat amb la lluita?
El va sorprendre la pregunta així i tot, ella va respondre de pressa - No.
- T'has barallat algun cop?
- Si, però poca cosa.
- Mmm d'acord - veia que tenia poca habilitat, però igualment era la mateixa prova per tots - Te'.
- Una pistola de balins?
- Provarem una mica la teva punteria. Les proves de lleialtat les has ben superades amb escreix. Miguelito t'ha posat molt bé a prova. Ho sé. Però vull saber on et més destre. - Mentre posar botelles a diferents llocs.
-D'acord - ella va assentir i va començar a disparar a les botelles.

Malauradament no va destacar tampoc. Tenia les habilitats de Carlos, però podia collar com informadora. Tenia el mínim per entrar a la banda: la lleialtat.

- Demà a les 10 juntament amb Sebas anirem al lloc de reunió de la banda i farem la votació. Si guanyeu entreu els dos. Si perdeu la votació no entreu, així de fàcil.
- Doncs fins demà cap.

The Lost NewsOn viuen les histories. Descobreix ara