Zimbetul

21 1 0
                                    

O raza de soare ii mingia fata si Dara se trezi.Isi aminti incidentul de aseara.Se scula repede de pe canapea si privi in camera. GD dormea dus,asa ca ea rasufla usor.Trase o sperietura groaznica ieri,cind a tipat la ea,dar totusi nu a inteles de ce s-a comportat asa.Cu l-a suparat faptul ca facuse curat in camera.Si intrebarea"Cine esti" inca mai confuza o facea.Ce parca nu stia cine-i? Dar totusi ce e cu camera data?

In timp ce pregatea cafeau simtii pasii lui si vru sa-l intrebe daca doreste si el o ceasca, dar auzi doar usa trintita , asa ca isi vazu de treaba.Diseara e repetitia asa ca trebuie sa mai faca putina curatenie pentru ca se teme de monstrul de GD si mai ales de comportomentul sau ciudat.

- Nu cred ,domnisoara.Nu avem nevoie de lucratori in acest moment,ii spuse seja a zecea persoana.

Offf, de ce e asa de greu sa-si gaseasca un job.Dara se aseza pe o banca din parc si inchise ochii.Nu dorea nimic iesit din comun,un simplu job,o viata linistita ,dar de ce era asa de greu?

Ajunse "acasa" obosita,asa ca se intinse pe pat si nici nu simti cum adormi.O trezira sunetele instrumentelor muzicale care la inceput pareau o nebunie ,dar mai apoi se preschimbara intr-o melodie frumoasa, iar glasul celui care o cinta incalzi pentru o clipa inima Darei.Se ridica sa vada cine cinta si prin crapatura usii il vazu pe el, GD. Il stia,dra nu asa,il cunostea altfel : rece,ingimfat, nesimtit,iar acum i se parea cald, blind,trist. Pentru un moment i se paru ca se uita la ea, dar nu, el prive undeva departe...

- Buna seara, zise  timid Dara privind prietenii lui GD.

-Salut, tu esti Dara?Ha ,ha, fata care a stiut sa-i tina piept acestui ingimfat, zise TOP ,rizind.

GD il privi ascutit:

- Nu cred ca e nevoie de prezentari.E doar o sluga.

Dara nu trase atentie cuvintelor pentru ca privirea ii era indreptata spre o fata frumoasa care statea zimbind in fata lui GD. Avea parul scurt, negru si era asemeni unei papuse.

- De ce nu GD, oricum  ne vom vedea pe viitor...Eu sunt IU.

- D-Dara, spuse ea ,bilbiindu-se.

- Mai las-o, zise GD infuriat, tine banii astia si dute dupa bautura su mincare.

-Ce  e cu tine,parca intotdeauna comnadam mincarea?

- E ok, acum am sluga, asa ca nu vreau sa comand. Inca mai esti aici?

- Ce sa cumpar?

- Uhm, ce ziceti de jjajangmyun, zise Taeyang.

- E ok, plus soju, adauga Seungri.

Dara iesi afara. Aerul rece ii patrunse corpul.Mirosea a ploaie.

-De ce ai trimis-o dupa mincare?Seara e frig si inca  e a ploaie, intreba TOP.

- Asta este razbunarea mea pentru umilinta, rise GD, privind trist spre IU.

Dara's pov

Ce grele sunt sacosele! Si ce-as mai minca si eu acum o portie de jjajangmyun. Numai de n-ar ploua. Asta m-ar face jalnica in fata lor si nu vreau deloc sa arat asa. De ce a procedat astfel? Aaaaa,poate sa ma umileasca pe mine. Oare cine e fata ceea?

Dara incerca sa-si tina mintea ocupata cu cit mai multe ginduri caci invers, ar fi izbucnit in plins. Nu mincase nimic toata ziua, ii era greu sa duca sacosele sau poate ii era greu pe suflet si dadea vina pe sacose.Se opri . Rasufla adinc aerul rece si ridica ochii spre cer. Stelele umezi se oglindeau in privirea sa si ca sa-i tina de urit cerul incepu sa plinga.Erau lacrimi maari ,reci, ce loveau corpul ei,dar le simtea calzi, asemeni taieturilor de cutit . Sufletul o durea si pentru ca sa-i tina de urit cerului lasa sa-i cada din ochi picaturi mici si calde ploaie...

- CE TI-A LUAT ASA MULT???!!!

Dara intra uda,dar zimbind.

- Imi pare rau , ma scuzati.Puse sacosele pe masa si intra in camera ei. Toti o priveau uimiti, si doar el simti cum  furia il cuprinde.De ce  a zimbit? 

Se ridica si se indrepta spre camera ei. Deschise usa, si in acel moment vazu spinarae goala a Darei. Intoarse capul, Era uda, cuoarea pielii ii era vinetie din cauza frigului. 

-Ai vrut ceva?

Iarasi acel zimbet. De ce, de ce il doare zimbetul acesta?


Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 18, 2021 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Cadoul iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum