Concertul celor de la One Direction s-a terminat.Parca prea rapid.O mie si una de fete indreapta tipand si plangand spre backstage pentru un autograf si o poza-doua.Eu raman mai in urma de ele,privindu-le.Erau chiar fericite.Foarte fericite.

In scurt timp imi vad idolii venind spre milioanele de fete..Dar doar unul ma observa.Louis Tomlinson.

-,,Imi pari cunoascuta.." zambeste el spre mine,semnand foaia pe care i-am intins-o.

-,,Nu ma stii.." zic eu incruntandu-ma.

-,,Ba da !" rade. ,,Esti fata de pe Twitter."

Ador cand zambeste.Ma face si pe mine fericita.Chiar daca uneori nu sunt,el ma face sa fiu.

-,,Sunt milioane de fete de pe Twitter." rad usor.

-,,Ai dreptate !" 

Este pur si simplu perfect.La fel ca Harry,Liam,Zayn si Niall..Cred ca ei pur si simplu imi fac viata completa.Melodiile lor ma ajuta in viata.Au..acel sentiment care te face sa te simti bine ascultand melodiile lor.Sincer ei transmit multe printr-un simplu vers si nu.Ei nu sunt asa precum zic haterii.Sunt niste oameni buni,cu sentimente,melodii bune si miliarde de fani peste tot pe planeta.

-,,Esti trista.Simt asta ! Nu merita sa suferi pentru cineva sau ceva,si crede-ma..o sa ne mai vedem curand." zambeste, ,,Daca nu,atunci o sa fiu mereu in inima ta si a celorlalte fane !" 

A plecat.A spus acest lucru apoi a plecat la alte cateva fane.A fost minunat..Mi-a vorbit.A zis ca ma stie.Poate ca ma stie,ii trimit mesaje in fiecare dimieata si seara.Nu imi raspunde inapoi dar le vede.Daca ii spuneam ca eu sunt acea fana care ii trimite mesaje pe Twitter poate ma credea nebuna si pleca imediat de langa mine..

         Poate..

-----------------------------------------------------

Heeeeeiiii..Ce faceti,fluturasi ? Nu ma luati in seama azi,sunt racita si am reusit sa pun next.Yeeee !! Am inceput o alta poveste cu Harry -----~~~~--> Style.O puteti gasi pe profilul meu (logic).Sper ca va place acest capitol :DD De acuma o sa pun : Conversatiile de pe Twitter ale lor,gandurile,din perspectiva ei sau a lui etc. etc. Enjoy with this chapter but is short i know :< Data viitoare o sa fie mai lung,promiiiit ♥ xx,little butterflies.

deeply life || l.t.Citește această povestire GRATUIT!