lilac 'O2

57 11 48
                                    

BIODATA

ⁿ ᵃ ᵐ ᵉ
ぉ: nama betul bukan rin pun uwu, nama betul alya hshs-


ⁿ ⁱ ᶜ ᵏ ⁿ ᵃ ᵐ ᵉ
ぉ: ada banyak hiks ; alya, liya, yaya, aya, bat & isya


ᵃ ᵍ ᵉ
ぉ: unofficially 7teen ! dah tua-


ᵇ ⁱ ʳ ᵗ ʰ ᵈ ᵃ ᵗ ᵉ
ぉ: 14 july 2004 !


ᵇ ⁱ ʳ ᵗ ʰ ᵖ ˡ ᵃ ᶜ ᵉ
ぉ: saya budak kl uwu


ʳ ᵉ ˢ ⁱ ᵈ ᵉ ⁿ ᶜ ᵉ
ぉ: budak kl ni tersesat tinggal kat perak hshsh-


ᶠ ᵒ ᵒ ᵈ & ᵈ ʳ ⁱ ⁿ ᵏ
ぉ: rin ni telan je apa yang kena dengan tekak rin, tapi paling suka tomyam ! kalau air pulak, rin suka mocha ~


ˢ ᵒ ⁿ ᵍ
ぉ: bukan song hyeongjun ya- banyak je lagu yang rin suka tapi paling banyak suka lagu kpop lah uwu


ᶜ ᵒ ˡ ᵒ ᵘ ʳ
ぉ: paling suka warna pastel pink, kuning & purple !


ᵘ ˡ ᵗ ᵍ ʳ ᵒ ᵘ ᵖ
ぉ: cravity of course ! <3


ᵘ ˡ ᵗ ᵇ ⁱ ᵃ ˢ
ぉ: ni kalau rin tanya rasanya semua tau kot hshs cuba teka siapa ult bias rin ? agaga-


ᶠ ᵃ ⁿ ᵈ ᵒ ᵐ
ぉ: saya multifandom yang setia-


ᵃ ᵐ ᵇ ⁱ ᵗ ⁱ ᵒ ⁿ
ぉ: comic artist uwu


ᶻ ᵒ ᵈ ⁱ ᵃ ᶜ
ぉ: cancer


ᵖ ᵉ ʳ ˢ ᵒ ⁿ ᵃ ˡ ⁱ ᵗ ʸ
ぉ: tak pemalu and tak peramah sangat, mudah terhibur, crybaby hshsh-


ʰ ᵃ ᵇ ⁱ ᵗ
ぉ: dulu masa kecik selalu gigit kuku tapi sekarang dah stop dah agaga- and lagi satu habit, bila rin gelak je mesti tangan ni tolak lah pukul orang sebelah lah huhu

+ rin pub balik chapter ni sebab ada problem sikit dengan comment ! takyah comment balik pun takpe hshs-

lilacWhere stories live. Discover now