Chapter 2

767 56 11
                                    

t w o 

Η νεαρη κοπελα βγηκε απο το αμαξι με την βαλιτσα της στο χερι και καθοισε να κοιταει την οικια των Styles και το σπιτι της απο εδω και περα . 

Αφου οι γονεις της την εδιωξαν απο το σπιτι δεν ξερει γιατι αλλα ο Πατερας της σκοτωσε την Μητερα της και επειτα αυτοκτονησε . 

Δεν ξερει γιατι δεν εκλαψε . Γιατι δεν στεναχωρηθηκε . Ισως να ηταν γιατι εκεινοι οι ανθρωποι ποτε δεν τις φερθηκαν σαν γονεις της . 

Και τωρα που πεθαναν θα εχει αλλους γονεις . Ισως καλυτερους ή και χειρωτερους . 

Απο τις σκεψεις τις την διεκωψαν δυο γυναικεια χερια που τυλιχτηκαν γυρω απο την μεση της και την εφεραν στην ζεστη αγκαλια του ατομου αυτου . 

Το αγνωστο ατομο για την Demi την φηλισε στο μαγουλο και εκεινη εμεινε εκει να αναρωτιεται ποια ειναι αυτη η γυναικα και πως γινεται να την ξερει εκεινην . 

''Θα αναρωτιεσαι ποια στο διαολο ειμαι , να φανταστω '' ειπε η γλυκεια γυναικα με μια τσιριχτη φωνη που εκανε την κοπελα να καλυψει τα αυτια της με της παλαμες της και να σφραγισει τα βλεφαρα της . 

''Οχ Συγνωμη . Αυτο θα το παρω ως ναι μικρη . '' μιλησε γελοντας ενω στο προσωπο της Demi σχυματιστηκε μια γριματσα ενοχλησης φανερωνοντας οτι το παρατσουκλι ''μικρη'' δεν της αρεσε καθολου . 

'' Εγω ειμαι η Anne . H νεα σου μανουλα αγαπη μου.'' ειπε χαμογελοντας η Anne και η Demi στρυφογυρισε τα ματια της και την προσπαρασε μπενοντας μες το σπιτι . 

''Εμ που παω τωρα ;'' γυρισε να ρωτησει η Demi την Anne γιατι ηλικρεινα δεν ειχε ιδεα που ειναι το δωματιο της καθως το σπιτι ηταν υπερβολικα πολυ μεγαλο .  

''Ακολουθησε με '' της απαντησε εκεινη σοβαρα τωρα  και ξεκοινησε να περπαταει με την καστανομαλλα κοπελα να την ακολουθει . 

{...}

''Α και πριν φυγω μην ξεχασω . Προσεχε τον Harry '' ειπε με αγχος η Anne αγκαλιαζοντας την Demi . 

Camouflage » h.s {GW15}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα