hoofdstuk 37

722 35 16

LIEVE FANS EN LEZERS!

Wauw.. Volgens mij  word dit echt wel een.. heftig hoofdstuk. Denk ik. En met heftig, bedoel ik ook echt heftig..

Ik wilde wat zeggen. Het is niet echt leuk, zeker niet voor de trouwe fans die dit verhaal heel erg leuk vinden!

We zijn bijna aan het einde gekomen van Dit verhaal!

Wees gerust, dit hoofdstuk is niet het einde..

Maar die komt er wel bijna aan..

Zelf vind ik het ook niet leuk, maar ik vond wel dat het langzaam wel eens een keer klaar moest zijn. Ik barst ook weer met nieuwe verhalen. Dus.. Aan als schrijfster komt er geen einde :)

Maar voor nu.

Enjoy!

En vergeet niet! Dit is niet het laatste hoofdstuk!

Chloé:

Ik voel hoe mijn rits omhoog glijd van mijn jurk. Ik laat mijn haar weer los. Mijn haren vallen over mijn schouders. Ik draai me om. Ik glimlach dankbaar. Ik kijk nog even in de spiegel. Ik heb een prachtige rode jurk aan.

' Dank je Cal.' Zeg ik zacht. Hij trekt een scheve glimlach.

' Wat?' Vraag ik verbaasd. Hij kijkt me zo.. Raar aan. Zitten mijn haren niet goed? Staat deze jurk me wel? Is het mijn make-up?

' Ik heb je nog nooit in een jurk gezien.' Zegt hij dan. Ik zucht opgelucht. Ik kijk naar de tijd. Aaron komt me over een paar minuten al ophalen.

Ik loop met Cal naar beneden, en ik trek alvast mijn jas en hakken aan. Ik zucht even. Cal lacht. Ik kijk hem vernietigend aan.

' Wat nou weer?'' Vraag ik zuchtend. Cal loopt naar de deur.

' Je lijkt zenuwachtig. Is het omdat je liefje je komt halen?'' Vraagt hij lachend.

' Het is gewoon een vriend.' Zegt ik brommend. Cal opent de deur, en Aaron komt net aanlopen. Hij kijkt even naar Cal, en dan naar mij. Ze stellen zich aan elkaar voor. Ik glimlach even naar Aaron.

' Zullen we dan maar?'' Vraagt Aaron dan. Ik knik. Ik geef Cal een kus op zijn wang en loop met Aaron aan zijn fiets.

Als we op school aankomen, zie ik heel veel mensen. Ik loop samen met Aaron naar binnen. De muziek dreunt door de muren. We kijken elkaar even aan.

' Heb ik al gezegd hoe verschrikkelijk.. mooi je eruit ziet?' Vraagt Aaron terwijl hij heel serieus voor zich kijkt. Ik glimlach. Aaron is zo lief.. Ik wist wel dat hij niet zo'n hard persoon was, zoals die zich in het begin voordeed.

' Nee. Dank je. Jij ziet er ook.. verschrikkelijk.. goed uit.' Zeg ik grijnzend. Ik zie dat zijn mondhoeken omhoog krullen. Als we onze kaartjes hebben ingeleverd, zoeken we samen Maxime op. Ze staat in haar eentje bij de kantine. Het is nog steeds niet echt goed tussen mijn en maxime en levi. Ik stop een op een afstand. Aaron stopt ook.

' Veel plezier Aaron.' Fluister ik. Ik glimlach en loop van hem weg. Ik laat mijn ogen over de aula vallen. Ik zie een aantal jongens alleen staan. Maar ze zijn allemaal zo.. Sullig. Nou ja, het is beter dan ook alleen staan. Ik loop op de langste jongen af. Nu met mijn hakken is dat wel nodig. Voor het eerst dat ik hakken aan heb. En eigenlijk loopt het heel kut. Als ik bij de jongen aankom, heeft hij al door waar ik op doel. Hij steekt zijn handen uit, en laat me om te beginnen en rondje draaien.

Na een minuut of vijf merk ik dat hij een best aardige danser is. Als hij me nog een rondje laat draaien, beland ik opeens in de armen van iemand anders. Ik kijk naar zijn gezicht. Blake. Hij kijkt me aan. Zijn lippen bewegen zich naar mijn mond.

What are you?!Lees dit verhaal GRATIS!