26

61 6 0

'Lif?'
Ik kijk om me heen. Nergens is ze te bekennen. Waar is ze? Ze kan toch niet weg zijn?ik bedoel in een flits, onmogelijk!

POV Lif.

Ik ben weg gerend. Opnieuw door mijn knieën gezakt. Ik hoor Silver roepen. Ik wil terug schreeuwen dat is hier ben. Maar inplaats daarvan komt er een jankend geluid uit mijn mond. Ik bekijk mezelf, nee! Nee!! Hoe kan dit waar zijn!? Waarom!? Ik heb vier poten gekregen..
Ik lig in het gras tussen prachtige bloemen. Ik sta op en loop rustig naar Silver toe. Hij kijkt verbaas maar opent zijn mond en laat zijn tanden zien. 'Mm, hier heb ik wel zin in!' Nee, ga me nou niet doden! Ik ben je vriendin, bijna je vrouw!

Ik ren weg, zo hard als ik kan. Ik ren zo hard dat het lijkt alsof ik een blad ben dat ik door de wind meegeblazen word. Onbegrijpelijk.. Toch bijzonder..
---------------------

Hee,

Nu merk ik pas echt hoe kort ik schrijf! Maar ik ben ook zo druk de laatste tijd!
Natuurlijk kan ik school wel weer de schuld geven.. Maar het zijn ook belevenissen die ik hier thuis heb die nou niet echt fijn zijn om in te leiden..

Goed,

Nog 4 hoofdstukken, dan deel 3.
Misschien komen er daar wel 26 hoofdstukken. Dat weet ik nog niet. In ieder geval, ik ben ook heel druk met een ander boek, totaal iets anders dan dit. Het gaat wel over moord maar het is gelijk ook gedichten. Als je de eerste regels leest is het een Duits gedicht. Maar het verhaal is gewoon Nederlands!

Het staat, zoals ik al zei, niet online. Misschien gebeurd dat ik niet.
Maar oké. Dus ik loop hier gewoon geel leuk te vertellen over een boek dat misschien niet online komt... Lol!

Okee.

Laterrz!

My Life as a VampireRead this story for FREE!