Chapter 36

39 2 0

Faith Grammar pov

"Faith?" ik knipper met mijn ogen, meteen ontmoet ik de prachtige blauwe van Luke.

"Luke!" ik vlieg hem om de nek. "Ik houd van je." mompel ik.

Ik voel dat Luke me optilt. "Aah Luke, laat me los!" roep ik, ik moet lachen.

"Nooit." Luke draait een rondje. "Pas op, straks val ik nog!" roep ik. "Ik zal jou nooit laten vallen." Luke zet me neer. "Weet je het zeker?" vraag ik, om Luke te plagen.

"Honderd procent." Luke drukt zijn lippen op de mijne. Mijn handen glijden om zijn nek, Luke trekt me dichter naar zich toe.

"I'm so happy you're back." fluistert Luke. "Zo lang was ik nou ook weer niet weg." ik grinnik.

"Voor mij voelde het als eeuwen." Luke drukt weer een kusje op mijn lippen.

Luke geeft me allemaal kusjes, ik giechel. Luke tilt me op en legt me op het bed neer.

Hij drukt zijn lippen voor de zoveelste keer vandaag op de mijne.

"Je bent het beste wat me overkomen is." zegt Luke. "Hou op, straks ga ik nog blozen." zeg ik, maar ik voel mijn wangen al rood worden.

"Te laat." grinnikt Luke. "Ach shut up." ik pak Luke bij zijn kraag en zoen hem.

"Lu- Oh god dit had ik niet willen zien.." hoor ik Niall op de achtergrond.

Niall Hemmings pov

"Aangezien die andere twee het te druk hebben, moeten we ons met z'n tweeën vermaken." ik loop naar Jenny toe en ga naast haar op de bank zitten.

"Is Faith weer wakker?" vraagt Jenny. Ik knik als antwoord. Er ontstaat een glimlach op haar gezicht. "Je moet vaker glimlachen het staat je echt leuk." zeg ik en kijk Jenny grijnsend aan.

Ze moet blozen. "Je bent te schattig." ik druk een kusje op haar wang. "Moet jij nodig zeggen." giechelt Jenny en drukt een kusje op mijn neus.

"Ik weet wel iets wat we kunnen doen." zeg ik na een tijdje. "Wat dan?" vraagt Jenny nieuwsgierig. "Niet zo nieuwsgierig jij." ik sta op en trek Jenny ook van de bank.

"Niall, wat gaan we doen?" ik trek Jenny mee naar buiten. Het is lekker warm, de zon gaat net onder.

"Vertrouw je me?" vraag ik. "Nee." antwoordt Jenny en moet lachen. "Dat is echt een belediging!" roep ik  verontwaardigt. "Dat verdien je." Jenny steekt haar tong naar me uit. Ik zucht. "Ik verdien jou niet." mompel ik. Een paar minuten later lopen we het strand op. "Dus we gingen naar het strand?" vraagt Jenny. We trekken onze schoenen uit en lopen over het zachte, koele zand. "Misschien." zeg ik. Het ziet er echt prachtig uit, de zee met de ondergaande zon op de achtergrond.

"Er is een ding die ik niet snap." zeg ik. "Wat?" Jenny kijkt me lief aan. "Waar heb ik jou aan verdient, waarom heb je het mij vergeven na alles wat er gebeurd is." 

Jenny stopt met lopen, waardoor ik ook stop met lopen. "Wat?" vraag ik. "Niall, ik heb je vergeven met een reden." begint Jenny. Vragend kijk ik haar aan. "Wat is de reden?" vraag ik als Jenny niks zegt. Jenny komt dichterbij en drukt haar lippen op de mijne. "Omdat ik van je hou." mompelt ze als ze terug trekt.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!