Yeni Öğrenci!+

719 38 6
                                    

   Bu bölümde ne böyle derseniz, önceki bölüme eklemek istediğim ama konunun akışını bozmasını istemediğim kısacık eklemeler için ayırdığım special bölüm gibi bir şey.

   Bu olaydan sonra masama gömülüp, kalp atışlarımı düzenlemeye çalıştım durdum. Tam o sırada Melisa sınıfa girmişti. Ayy bu ne böyle? Leş gibi sigara kokuyordu. Elimde olmadan öksürdüm. Şaşkın olduğumu belli etmeye çalışan bir tonla:

"Melisaa?" dedim.

"Ha ne? Aa yoksa...?

"Öff sen sigara mı içiyosun?"

"Şey...Bilirsin işte...Beni de Merve ve Elif alıştırdı"

Bu sözlerin ardından sinirle o ikisine baktım. Beni farketmediler. Melisa'nın böyle sevimli ses tonuna sigarayı hiç yakıştıramamıştım. Çantamdan kılıç çeker gibi hızla parfümümü çekip bütün gücümle Melisa'nın üzerine boca ettim. O da resmen çığlık attı. Bu harcamaya asla kıyamadığım pahalı parfümümdü. İlk defa Melisa kullanmıştı canım parfümümü. Kullanmadığım halde hava olsun diye yanımda taşıyodum sadece. Ama bu gün kullanmayacksan ne işe yarayacak? Sonra yaptığımın yanlış olduğunu fark ettim. Astım hastası biri olabilidi. Hemen rahatsız olan biri var mı diye etrafıma hızlıca baktım. Elif benim parfümümün kokusunu çıkarmıştı belli ki. Ezberini bunlara kullanacağına iki formül ezberle.

Off ne olacak bu sınıfın hâli?

Bu sırada ders zili de çaldı.

   Daha WCdonalds'da çalışcam. Umarım yarınki ikinci matematik sınavında kötü sonuçlar almam.

Aşkın Gerçek YüzüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin