Start Fighting

4.8K 120 7
                  

Vandaag zijn we terug aangekomen in Londen. Ik loop met Milan door de terminal opzoek naar uitgang. Rosa loopt achter op." Alexis", ik snap niet waarom je nu zo moest reageren op die jongen. ik draai me kwaad om. Alsof jouw dat iets aan gaat zeg ik tegen Rosa. Het gaat me niks aan Alexis maar zag je niet hoe hij keek naar Milan ? ja, dat zag ik wel. Hij heeft er spijt van. Ik zag spijt in zijn ogen. Ik zag het ook zeg ik met een zucht. Lieverd, en laat we eerlijk zijn. ik snap nu waarom Milan zo een charmte jongen is. Ik geef haar een glimlach. je hebt gelijk. ik had misschien niet zo moeten reageren. maar wat gebeurd is gebeurd en ik kan niks meer terug draaien. Daar heb je het nu even mis. Hoe zo Alexis voel je niks meer voor hem vraagt Rosa. Ik hou nog steeds van hem zeg ik met een zucht maar ik houd ook van Hayden. Hayden heeft me nooit teleur gesteld zoals Danilo heeft gedaan. Meisje het wordt tijd dat jij gaat uitzoeken van wie je meer houdt . Van Hayden of Danilo. we lopen naar de uitgang van het vliegveld. Ik geef Milan aan Rosa en houdt een taxi aan. De taxichauffeur laad onze koffers in. we stappen met ons drieën in. We zijn weer Thuis.

Ik ben aan het werk op kantoor. ik me niet concentreren het enige wat ik wil is mijn zoon terug. Dat is het enige wat ik kan denken. Natuurlijk zal ik blij zijn als ik ook Alexis weer terug in mijn armen Heb. zelfs toen ik getrouwd was kon ik alleen aan haar denken. Zij is de vrouw waar ik een gezin mee wilde stichten en oude wilde worden. Dat wil ik nog steeds. Hun zijn mijn alles en ik zal er alles aan doen om hun terug te krijgen. Ik ga door stof als dat moet maar wij worden weer een gezin.

Ik wordt wakker van mijn dagdroom als mijn telefoon gaat op kantoor. Hm, Dhr Visconto ? Ik heb hier een privé dictective staan voor uw. hij dat uw hem had gebeld. stuur hem door zeg ik tegen hem. mijn oom Vince komt binnen gelopen. Danilo zegt hij en buigt zijn hoofd. sinds ik aan het hoofd staat wordt ik met respect behandeld. Vince, neem maar plaats zeg ik tegen hem en gebaar naar de stoel. goed, zullen we beginnen zegt hij. Prima, wat Weet je allemaal. Nou dat meisje van je heeft niet stil gezeten. Hoe bedoel je zeg ik. Alexis heeft kunstgeschiedenis gestudeerd werkt momenteel voor het British Museum. Heeft door middel van hard werken bij Tiffany's & Co geld gespaard en daar een huis van gekocht in Londen. ze woont er samen met een vrouw genaamd Rosa zei is de Nanny van jullie zoon Milan. Ze kent de Familie heel goed. Ze is ook de Nanny van Alexis geweest. Alexis vertrouwd haar als het om haar zoon gaat. Ik ga nu geen leuk nieuws aan je vertellen. Maar Alexis date een Man genaamd Hayden. hij is kinderarts. Ze Daten nu voor 5 maanden. Milan is heel erg aan hem gehecht geraakt. ik kook over van woede. Dus je vertelt mijn dat mijn zoon door een andere man wordt opgevoed. geen denken aan. Hoe staat het met ons Kantoor vraag ik pisnijdig. hm, ze kunnen wat hulp gebruiken zegt Vince. Komt mooi uit want wij gaan naar Londen en er is niemand die mijn nu nog gaat tegen houden. Jij, Nico en Paulo gaan mee naar Londen en zorg dat ze niks overkomt. wie weet voor een Die Hayden Blijkt te zijn ? oh, Trouwens we vertrekken vanavond nog en informeer de advocaat. dat zal ik doen Danilo zegt Vince goed want het wordt tijd ze hier naar toe komen. ik loop door mijn kantoor te ijsberen als Nico en Paulo binnen komen. Wat is dit ineens zegt Nico. waarom vertrekken om 1 uur s'nachts naar Londen zonder dat ik afscheid kan nemen van Tessa? We gaan nu er voor Zorgen dat Alexis en Milan terug komen naar Londen. Wie is Milan zegt Paulo. Zo heet Mijn Zoon zegt Danilo. Je Wilt Alexis en Milan ontvoeren vragen ze. Nee, Ik ga haar laten zien wat ze heeft mis laten lopen. ik wil een gezin hier in Rome en aangezien Milan de volgende in lijn is behoort hij hier bij ons. we gaan mee als voor de Familie Visconto zeggen Nico en Paulo. Vince komt binnen lopen. Uw Privé Jet staat klaar zegt hij tegen ons. Alles is geregeld voor uw aankomst in Londen. Mooi zo, We zullen eens laten zien met wie ze te maken.


You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu