5.bolum

12.2K 432 8
                                    

Demir

Biz konustuktan sonra hande gitti aradan 10 dk sonra selini aradi birseyler söyledi kapattı.  Selin e gazeteye bakmamız gerektiğini söylemiş. Selin e hemen gazeteyi verdim bir süre sonra okumaya başladı bir yere odaklandı. Sonra gazeteyi bana verdi okumaya başladım.

"Iste yılın aşkı iki ünlü isim selin demiröztürk ve demir soyman birlikte.... adlı barda bu vaziyette kameralarımiza yakalandılar gazetecileri fark etmeyen ve dakikalarca opusen çift gece saat 02:30 a kadar eglendiler" gibi şeyler.

Selinin ağzından

-ya biz madem opustuk şimdi niye haberimiz oluyor?

-bilmiyorum öf ya.

-tamam sakin ol.

-nasıl sakin ol ya?

-bak insanlar bir süre sonra unuturlar bizde açıklama yaparız. Hatirlamiyoruz ve birlikte değiliz deriz.

-he inancaklar

-inancaklar çünkü biz sevgili değiliz.

Hande

Aslında her şey yalan. Barda olanları hatırlıyorum. Abimin seline olan ilgisini biliyorum. Selinde hafifte ondan hoşlanıyor. Barda bir ara gerçekten lavaboya gittim.geldigimde selin abimin kucagindaydi ve opusuyorlardi. O sırada fotolarini çektim. Ben sizi sevgili yaparım merak etmeyin dedim ve gazeteci bir arkadaşıma mesaj attım. Bana söz verdi ikimizin de adı gecmicekti. Yani kimse bu görüntüleri basına verdiğimizi bilneyecekti.

Bir gün sonra sabah selin beni aradı. Hatirlamadigimi söyledim.bize geldi.abimle konuştu. Bende işim var bahanesiyle evden çıktım. Gazete aldım ve abimlarin haberini gördüm sevindim ve selini aradım. Gazetelere bakmasını söyledim. Tabu şaşkın bir ses tonuyla. Bin tane soru sordu. Gazetelere bak dedim. Bana sorular sormaya devam edince telefonu yüzüne kapattım.

Aileler

-alo handancim ben melek.

-Merhaba melek.

-Merhaba şey.......adlı restorant a kahvaltıya gidiyoruz mehmet le. Çocuklar evde sizde gelsenize hadi.

-tamam canım geliyoruz.

Ateşle konuştum. Biraz mız mız falan ama bende handan olduğum için zorla da olsa kabul etti. Restorant a geldik tabi bu arada hazirlandik trafik falan 1 saat geçti

-hoş geldin handan.

-hosbulduk melek.

-hoşgeldiniz ateş.

-hosbulduk mehmet.

-buyrun hadi.

Siparişleri verdik normal bir kahvaltı istedik.sonra ben  masanın kenarında duran gazeteler lerden birini aldım yavaş yavaş bakarak magazin bölümüne geldim. O sırada bir fotoğraf dikkatimi çekti.

Bir dk onlar selin ve demir değil mi.opusuyorlardi üstelik bizim kız onun kucağında.

Zoraki Bir EvlilikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin