11

370 10 1

Pov larissa}

Het concert is afgelopen. Ik ga alvast op de bank zitten en even later komen de jongens binnen 3 meiden. Ze heten Esmee, Rebby en Sem. We wisselen nummers uit en kletsen nog even. Dan moeten ze weg en Rein en ik gaan dan ook.

Ik zit in de auto met Rein, Owen en Esmee. Owen en Esmee zitten wat aan elkaar. Ik kijk naar Rein en merk dat ik begin te staren dus kijk snel weg. Dan komen we in Eindhoven en Owen en Sem stappen uit en we rijden verder. "Euhm... Larissa" zegt Rein zachtjes. "Ja" zeg ik terwijl ik naar Rein kijk. Hij kijkt omlaag. "Nou.. euhm ik wou vragen of je misschien..."...

Pov Rein}

"Wil je misschien mijn..." net als ik het wil vragen roept mijn moeder dat we er zijn. We stappen zwijgend uit. "Ik zie je maandag, weer op school, doei" zegt ze en loopt weg. Ik loop naar binnen toe en ga direct naar boven toe. Ik check mn app nog even en ga dan slapen.

{Pov Larissa}

Ik wordt wakker van mijn moeder die binnen komt. "Heey lieverd, ik ga zo met je vader naar de stad dus je bent alleen thuis" zegt ze. Ik knik half en trek de deken over me heen.

Na een tijdje hoor ik de deur dicht klappen. Ik pak mn mobiel en kijk hoelaat het is. Ik stap uit bed en doe m'n ochtend ritueel. Net als ik klaar ben gaat de bel...

_______________________

Lang genoeg?

Waarom ik - MainstoryLees dit verhaal GRATIS!