Luku 33 - New Life

837 47 14
                                    

Hei taas! Tässä oli nyt taas valitettavan pitkä, 1kk kirjoitustauko. Joka teki kyllä mulle ihan hyvää. Ei vaan ollut sellasta fiilistä, että hyvää tekstiä tulisi. Joten nyt vihdoin pääsin takaisin koneen äärelle ja toivottavasti tauko auttoi. 

Sarah


Katselin poikien harjoituksia heidän uutta kiertuetta varten. Enää muutama viikko ja ensimmäinen konsertti alkaa austraaliasta. Jälleen yksi maaailmankiertue edessä, joka loppuu vasta joulun tienoilla... 

Harry alkoi laulaa kertosäettä ja katseli minua suoraan silmiin. Seisoin muutaman metrin päässä heistä ja hymyilin.

"We're only getting older baby and I've been thinking about it lately Does it evert drives you crazy just how fast the night changes, Everything that you ever dreamed of, Dissapearing when you wake up, But there's nothing to be afraid of, Even when the night changes, It will never change me and you."


Biisin loputtua kävelin Harryn luo ja suutelin tätä. "Rakastan sua." Kuiskasin hänen korvaansa.

"Hei hankkikaa huone!" Niall huudahti.

"Toi on just söpöö Niall." Louis sanoi.

"Sit ku sul on tyttöystävä ni kyl sä ymmärrät." Harry sanoi ivallisesti Niallille ja tämä naurahti.

"Hei mietittii vähän poikien kaa et mentäis tänää vähä futailemaan. Ku Louisilla on niitä osakkeita Wembleyn areenaan ni se sai varatuks pari tuntii illalla koko kentän meille. Tuu säki." Harry kertoi.

"No siis.. en mä osaa pelata jalkapalloo..." Vastasin epäröiden.

"Mut sä oot nopee oppimaan! Tulisit nyt.. Lou, Lux ja Tom tulee kans ja vissii Sophia myös." Hän sanoi.

Luulisin ettei Sophia tai Loukaan osaa kovinkaan paljon pelata jalkapalloa, joten suostuin Harryn ehdotukseen.

Harry


Kiristin vielä nappisten nauhat ja hölköttelin kentälle muiden luo. Hiukseni ovat jo niin pitkät, että minun on pakko pitää ne kiinni. 

Jaoimme joukkueet, Minä pelasin Sarahin, Loun, Niallin ja Tomin kanssa, kun Zayn, Louis, Liam ja Sophia olivat meitä vastassa. Lux istui kentän reunalla ja huuteli kannustuksia meille.

Peli alkoi hyvin. Minä ja Niall olimme lähes voittamaton kaksikko. Syötin hänelle ja hän hoiti loput. Louis kiehui raivosta, sillä hän otti pelin niin tosissaan.

"Louis ei tää oo niin vakavaa!" Sarah huusi puolustuksesta. Louis vain pudisti päätään.

Viimein he saivat kavennusmaalin ja Louis alkoi hieman rentoutumaan.

Sarah

Olimme pelanneet hieman vajaa puoli tuntia ja olin ihan poikki. Päässä pyöri ja janotti. Ilmoitin muille, että menisin juomaan. Menin istumaan vaihtopenkille ja join melkein puollollisen vettä. Vaikka stadionin katto oli suljettu, kentällä oli hieman viileä, olikin helmikuu. Silti minulla oli kauhea jano ja hiki sekä pyörrytti hieman.

Päätin lopulta että seuraisin loppupelin sivuss Luxin kanssa. Ja pelin voittikin Louisin joukkue, Hän oli niin onnellinen. Niall yritti hieman piikitellä Louisia kun kävelimme käytävää pitkin kohti pukuhuonetta.

"No onkos Tommo nyt tyytyväinen. Ei enää menkat vaivaa?" Niall kysyi nauraen. Siinä vaiheesa päässäni välähti. Menkat? Millon minulla oli ne viimeksi? En tosiaan muistanut... Ainut tapa oli saada siitä selvää katsomalla kalenteriani joka oli kotona.

"Harry voidaanko käydä kotona suihkussa, mun pitäis soittaa yks puhelu ja se numero on mun kalenterissa kotona...?" Kysyin.

"Juu toki." Hän sanoi ja lähdimme ripeästi kohti kotia.

"Ooks sä varma, et kaikki on kunnossa? Sä näytät vähän kalpeelta ja oot muutenki vaisu." Harry kysyi kun ajoi autoa.

"Joojoo, kaikki hyvin. Väsyttää vaan vähä, älä huoli." Sanoin ja yritin hymyillä parhaani mukaan.

Päästyämme kotiin juoksin makuuhuoneeseen ja avasin kalenterini. Minulla oli kuukautiset viimeksi... 3 viikkoa sitten! Olin pahasti myöhässä... Näin ei tapahdu koskaan. Istahdin sängylle ja tuijotin seinää. Havahduin kun Harry asteli huoneeseen ja meni suihkuun. Päätin sillä aikaa käydä nopeasti apteekissa...

Muutama tunti myöhemmin...

Kävin suihkussa ja mietin pitäisikö minun sanoa Harrylle mitään. Päätin kuitenkin, että teen ensin testin ja kerron sitten jos on jotain kerrottavaa.

Tuijotin tuota valkoista tikkua ja naputtelin kylpyhuoneen pöytää hermostuneena. Vielä muutama kymmen sekunti... Ohjeessa luki, että jos tulee kaksi viivaa, niin on raskaana. Jos vain yksi niin tulos on negatiivinen. En tiennyt yhtään kumpaa halusin.

Käänsin selkäni tikulle ja päätin, etten pysty tehdä sitä yksin. Avasin kylppärin oven ja lähdin alakertaan.

"Oliks hyvä suihku?" Harry kysyi löhöillen sohvalla ja katsoi tv:tä.

"Harry.." Kuiskasin ja hän tunnisti heti äänestäni että kaikki ei ollut hyvin. Hän nousi ylös ja käveli luokseni portaiden alapäähän.

"Mikä on?" Hän kysyi huolestuneena ja tarttui kädestäni kiinni.

"Seuraa mua." Sanoin ja johdattelin hänet yläkerran kylpyhuoneen ovelle.

"Kävin apteekissa ja ostin ton testin.. en tiedä vielä itsekkään mitä siinä lukee. Ajattelin, että jos sä voisit käydä kattoo onks siinä kaks vai yks viiva." Selitin.

"Raskaustesti?" Hän kysyi kulmat koholla.

"Nii." Huokaisin.

Hänen ilmeensä oli hämmästynyt, mutta pieni hymy levisi hänen kasvoilleen. "Pieni hetki." Hän sanoi ja käveli sisälle kylpyhuoneeseen. Hän otti tikun käteensä ja katsoi sitä tarkkaan.

"Yks viiva on negatiivinen." Sanoin.

Hän kääntyi minuun päin, edelleen pidellen testiä käsissään. "Mut tässä on kaks." Hän sanoi ja hymyili vilpittömästi. Vilkaisin tikkua ja se oli totta.

"Me saadaan vauva.." Sanoin hämilläni ja hymyilin myös. Harry nosti minut ilmaan jonka jälkeen suutelimme hetken.

"Tiesin että meidät on aina tarkotettu yhteen. Tämä jos mikä sen todistaa." Hän sanoi ja näytti onnelliselta pitkään aikaan. Sitä minäkin olin.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vastustamaton 2 (Harry Styles fan fiction)Where stories live. Discover now