Κεφάλαιο 14ο.

2.5K 290 19
                                    

   Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που άκουγα. Τα μάτια μου πρέπει να είχαν γουρλώσει τόσο πολύ από το σοκ που ήταν έτοιμα να βγουν έξω. Γύρισα να φύγω αλλά πάλι ο Σταύρος με σταμάτησε.

«Που ακριβώς πας;»

«Να…» Ναι βασικά δεν έχω ιδέα. Είχα μείνει άναυδη, σοκαρισμένη. Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο από τη Χαρά. Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε να πάω να τους πιάσω στα πράσα, να δω με τα μάτια μου αυτό που μόλις μου είχε πει ο Σταύρος αλλά εντάξει ας σοβαρευτούμε. Αν όντως ίσχυε αυτό που μόλις μου είχε πει το τελευταίο που ήθελα ήταν να πάω να τους πάρω μάτι.

«Εκτός…» Ο Σταύρος χαμογέλασε στραβά σαν να με προκαλούσε «… εκτός και άμα γουστάρεις να πας για κάνα τρίο» Τον μαλάκα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις ξεστόμισε αυτό που ξεστόμισε. Ήθελα τόσο πολύ να τον χαστουκίσω πάλι αλλά συγκρατήθηκα.

«Ε φυσικά και γουστάρω, στο κάτω είμαι τσουλάκι σωστά; Εσύ το είπες!» Είπα νιώθοντας πληγωμένη για κάποιο περίεργο λόγο. Πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τα λόγια του κατάφερναν να με πονάνε τόσο. Πραγματικά αυτό πιστεύει για μένα;

«Ρε Μαρίνα.» τον άκουσα να λέει κάπως αγανακτισμένα.

   Και πάνω που νόμιζα πως τα πράγματα δεν μπορούσαν να πάνε χειρότερα, το βλέμμα μου έπεσε πάνω στην Αλεξία και τον Αλέξη, να χορεύουν πολύ ερωτικά ο ένας με τον άλλον. Και όσο και αν δεν ήθελα να το παραδεχτώ με πλήγωνε πάρα πολύ. Μου έσπαγε την καρδιά. Αλλά το χειρότερο ήταν τα βλέμματα που μου έριχναν. Διακριτικά ώστε να μην μπορώ να πω τίποτα αλλά ήταν εκεί. Τα μάτια της Αλεξίας μου έλεγαν ξεκάθαρα ότι είχε κερδίσει και μου τον είχε πάρει, ενώ τα δικά του ήταν αινιγματικά.

   Ξαφνικά ένοιωσα το χέρι του Σταύρου να αγγίζει απαλά το πηγούνι μου και να γυρίζει το πρόσωπό μου σε εκείνον. Αναστέναξε σαν να ετοιμαζόταν να κάνει κάτι που δεν ήθελε.

«Έλα πάμε» είπε μετά από λίγο και μου προσέφερε το χέρι του.

«Που;» ρώτησα μπερδεμένη χωρίς να μπορώ να πάρω το βλέμμα μου από τα γκριζογάλανα μάτια του.

   Με ένα νεύμα μου έδειξε προς τον Αλέξη και την Αλεξία και γενικά όλους όσους χόρευαν.

«Τι; Εμείς οι δύο; Δεν νομίζω…»

«Μην μου πεις πως δεν θες να τους αποδείξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει; Έλα θα χορέψεις μαζί μου και έτσι του το βουλώσεις»

Η Εκδρομή {GW15}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα