Zayn Malik ~diana_bearry~

554 16 8
                                    

       Deschid ochii din cauza luminii,  deja e dimineață.Mă ridic din pat şi mă îndrept spre baie.Îmi fac rutina zilnică, şi mă duc în dreptul dulapului ca să îmi aleg hainele  pentru azi, o altă zi obositoare şi plină de stres la birou.Am fost angajată acum 5 luni jumate la o casă de modă, Zayn are nişte cunoştințe acolo. Îmbrac repede o pereche de pantaloni negri şi o bluză mai lărguță de culoare gri şi pe dedesubt o cămașă albă.Îmi aplic puțin machiaj pe față şi pornesc spre uşă.Zayn cred că s-a dus în oraş, mă mir, e destul de dimineață.
       Închid uşa după mine, am crezut că nu se mai termină ziua asta.Îmi pun paltonul pe un umeraș, iar geanta o pun pe fotoliul din living.
,, Zayn?" Îl strig şi aştept un răspuns.
,, Sunt în cameră. " Mă duc cu un zâmbet mic pe buze şi îl surprind pe pat cu doza de bere şi cu telecomanda de la jocul video în mâini.În jurul lui era o mizerie de nedescris, pachete de chips-uri,  hainele pe care le-a purtat acum ceva zile, şi cel mai mult mă deranjează pachetele de țigări, mi-a spus că o să se oprească.
,, Ce e cu toată mizeria asta la noi în cameră?" Îl întreb deja fiind nervoasă din cauza comportamentului lui indiferent.
,, Ce să fie?" Îmi răspunde şi se întoarce la jocul lui.Oftez nervoasă şi încep să strâng toată mizeria produsă de el.El nici măcar nu se uită la mine, doar îşi savurează berea şi butonează telecomanda.
,, Zayn Javad Malik, ție nu ți-e ruşine? De ce laşi atâta mizerie mereu? Eu m-am săturat să tot strâng după tine, ajută-mă şi tu cu ceva în casa asta." Îi strig toate aceste cuvinte fiind cu fața la el.
,, Du-te mai încolo, nu văd de tine." Stăteam în dreptul televizorului cu mâinile încrucișate la piept.
,, Ridică-te! Acum!" Urlu la el, dar tot concentrat la joc este.După cum văd pune jocul pe pauză şi îşi îndreaptă toată atenţia spre mine.
,, Ce vrei? " Oare poate fii mai nesimțit de atăt? Adică avem o relație de aproape un an, dar nu a fost niciodată aşa cu mine, întotdeauna l-am înțeles.
,, Ce vreau? Cum adică ce vreau? Tu nu vezi ce mizerie este de la un timp în casa noastră? Cum poți să fii atât de nesimțit cu mine?" Îi spun deja cu lacrimi în ochi.
,, Eu fac aproape tot.Tu doar stai şi te uiți la televizor toată ziua." Oftez dramatic şi mă uit în ochii lui.
,, Să nu îndrăznești! Eu mă duc la lucru, fac de mâncare, fac curat după amândoi, plătesc toate cheltuielile. Tu ce faci?" Îl întreb enervată de comportamentul lui.Nu îmi răspunde,  şi pleacă din cameră lăsându-mă să fierb în proprii mei nervi.Îmi iau o geantă şi îmi pun câteva haine şi periuța de dinți, o să stau câteva zile la mama mea.Plec din cameră cu privirea aplecată si încă supărată din cauza lui.Zayn mă vede cu geanta în mână şi se grăbește să mă prindă de încheietură.
,,(N/T)..ce vrei să faci?" Oftează şi se uită în ochii mei.
,, Vreau să plec Zayn, nu mai rezist. O să stau 2-3 zile la mama mea, poate te mai linișteşti şi tu." Îi spun şi dau să plec dar mă prinde din nou de mână.
,, Te rog..promit că o să fac tot posibilul să fii fericită, doar..nu pleca." Chiar îi văd tristețea din ochi.
,, Vorbești serios?" Îl întreb şi las geanta jos.
,,Da (N/T) , te iubesc prea mult ca să te las să pleci." Îmi spune şi mă îmbrățișează.
,,Şi eu te iubesc Zayn." Îl sărut apăsat pe buze, şi m-am gândit să-i mai acord o şansă.

Imagine-One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum