Chapter 33

36 2 0

Jenny Grammar pov

Ik ren, zo snel als ik kan. Hopelijk komt Niall zo snel mogelijk.

Na een tijdje ben ik uitgeput, ik ga op de grond zitten, tegen een boom aan.

Ik trek mijn benen op en leg mijn armen erom. Ik zucht, de tranen stromen over mijn wangen. Niall komt maar niet en het word donker.

"Ach meisje, gaat het wel?" er komt een oud vrouwtje naar me toe gelopen. "Ja, het gaat." snel droog ik mijn tranen. "Kan ik misschien iets voor je doen?" vraagt ze lief. "Euhm, weet u de weg naar het centrum van London?" vraag ik. "Ja, dat is deze straat uitlopen, dan rechts twee straten verder links en dan zie je het al." antwoordt de vrouw. "Dankuwel!" ik sta op en ren de straat uit.

Na een tijdje ben ik in het centrum, het is donker en alleen in de cafés en de clubs brand licht.

Ik loop naar het verlaten gedeelte van het centrum, zak er tegen een muurtje aan en ga op de grond zitten.

Na een tijdje val ik in slaap, het was ook zo'n vermoeide dag. Nou ja, het laatste gedeelte dan.

Luke Hemmings pov

"Niall." sis ik. "Wat?" Niall was al bijna in slaap gevallen.

"Hoor jij dat ook?" vraag ik. "Wat?" vraagt Niall nogmaals. "Sssht." ik houd mijn vinger voor mijn mond. "Niet zo hard. Er is hier iemand." fluister ik.

"Vast zo'n dronkaard." zegt Niall. "Die had al veel meer geluid gemaakt. We moeten kijken wie het is. Anders kan ik niet slapen." fluister ik. "Okay." we staan op.

Niall volgt mij, ik loop in d erichting waar ik het geluid vandaan hoorde komen.

Ik kijk goed de ruimte door. En dan zie ik haar. "Niall kijk." sis ik, Niall kijkt dezelfde richting op. Hij loopt meteen naar haar toe. "Niall, voorzichting!"

Niall tilt haar op en neemt haar mee naar mij toe. "Niall, stel je voor dat dit een val was geweest!" zeg ik, boos kijk ik hem aan.

"Ik zou Jenny altijd helpen. Of het mij in gevaar zou brengen of niet, als zij maar veilig is." zegt Niall, ik zucht.

Niall en ik hadden afgesproken om om ste beurten te gaan slapen, zodat de ander de wacht kan houden. Je weet maar nooit.

En aangezien Niall de eerste wacht wou, kon ik lekker slapen. Of nou ja, proberen dan. Ik weet nog steeds niet waar Faith is en dat maakt me ongerust.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!