Kızgın

2.8K 129 15
                                    

Şimdi öncelikle şunu demem lazım geçen bölümde tshirtünü çıkardı demişim ama çıkarmadı yalan haber o :D çünkü sonra çıkarcaktı işte öyle :p

2BİN olucam yakında hadi bakiyiim görüüyiimm siziiii!!!!

Hiç tereddüt etmeden beni öptü. Bende ona karşılık verdim. Bu çok hoştu. İçimdeki kraliçenin içinde kelebekler uçuşuyordu. Geçen gün sabah kalktığında ki tedirginlikten eser yoktu. Kendinden çok emindi. Öpücüklerime karşılık veriyordu. Her zaman dediğim gibi uzun süredir evli bi çift gibiydik! Geri çekildiğimde ona baktım. Çok sevimli görünüyordu. Sanki benim içinmiş gibi. Ve kesinlikte öyleydide. "Dudakların...."."Nolmuş?"."Çok....güzel" güldü. "Böyle şeyler söyleme"."Neden utanıyor musun ?"."bilmiyorum belki birazcık"."daha söylemediğim o kadar çok şey var ki" alnını alnıma dayadı. biliyorum çok aşırıya kaçan şeyler yapiyordum. Ona hayranlığımı belli edecek şeyler.. Böyle şey gerçekten ciddi sevgili olunduğu zaman söylenebilecek şeylerdi. Ama elimde değildi. Söylemeden yapamıyordum.

"Hadii beni meşgul etme işlerim var" dedim. Ve kollarımı çekip oturma odasının açık yerine geçip esneme hareketleri yaptım. "Napiyorsun? Senin böyle bişi yapman mı gerekiyor ?" bi bacağımı kendime çekip havaya kaldırırken şaşırarak bana baktı. "Evet yoksa bi kaç güne kütük gibi kalıcam" dedim. "Esnek olduğunu bilmiyordum"."e normal hayatta ellerimin üstünde falan yürümüyorum. Aklıma ne geldi aslında futbolcu olmalıyım ben düşünsene gol attıktan sonra bu tarz cins cins hareketler yaptığımı süper olurdu" buna çok güldü.

"Evet gerçekten kimse sana sarılmaya gelmezdi" onunla konuşurken bi yandan da hareketlerimi yaptım. "Niye ki bence çok sevimli bi kızım"."öyle olmadığını söylemedim. Sporla ilgilenmek için fazla seksisin"." o zaman sıkı dur" yanına yaklaşıp tshirtümü çıkardım. Ve karnımı gösterdim. "Aaa demek küçük kasların var"."seninde pek herkül gibi olduğun söylenemez"."herkül gibi olmamı mı isterdin?"."hayır böyle...Neymar Jr gibi olmanı isterdim.." gülmedi ciddileşmişti. Bu dediğim fazla hoşuna gitmiş gibiydi ki bakışları değişmişti. Hadi ama Neymar oturma odasında sevişemeyiz! İçimden demiştim. Bunun olmasına fırsat vermeden üst kata çıktım. Üstümdekileri çıkarıp daha rahat bişiler giydim. Giyinirken kapı sesi duydum. Garip. Şimdi nereye gitmişti ki ?

Lavaboya gidip dişlerimi fırçaladım. Saçımı topladım. Merdivenlerden inerken gelmişti. İçeri girip kapıyı çarptı. Az önce ki mutlu halinden eser yoktu. Pek iyiye işaret değildi.

"Checha'ya neden tatlısın dedin?"."Nee?"."Beni duydun ona neden tatlısın dedin ?"."Çünkü tatlıydı."."tatlı mıydı ? Sen benimle dalga mı geçiyorsun?"."Hayır geçmiyorum sadece taksi bekliyordum ve onlarla arkadaş olmaya çalışıyordum"."Arkadaş olmana falan gerek yok. Bi korumayla neden arkadaş olunur ki ?"."Neden olunmasın?"."Tanrım....bundan sonra ya onunla nede diğeriyle konuşmayacaksın. Bunu gerektirecek bişi yok. Sadece çıkıcağın zaman kapıdan çıkıp gidersin"."cidden buna niye bu kadar taktın şimdi ?". "Herhangi birine tatlı ya da onun gibi bişi  diyeceğin bi arkadaşlık kurmanı istemiyorum. Hem de o Karamel denen çocuktan da hiç hoşlanmadım. Onunlada görüşmeni istemiyorum."."Neden böyle saçma davrandığına anlam veremiyorum. Ne var bunda bu kadar ? Hem Karamel'in bununla ne alakası var ? O burda bulduğum tek arkadaşım. Onunla görüşmeye devam edicem"."Hayır etmiyceksin."."Bana bağırıyor musun şuan gerçekten?"."Hayır. Sadece söylüyorum" derin bi off çektim. Fazla uzatıyordu. Ve ne desem zıttını söyleyecekti. Çok belliydi. Daha fazla uzatmadan içeri geçtim.

Bazılarınız burda ; yürürrüü be Neymarrr!! Dediğini duyabiliyorum asdjgfjk.

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin