bonje

31 1 0

Leeraar's pov

De docent van sexuele voorlichting kwam de klas binnen ze was verward maar liet haar de foto's zien van  ze was nogsteeds verward maar ging voor de klas staan en begon met de uitleg

Nou kids ik les geven in sexuele voorlichting.

Nou  kid jullie worden ouder dus jullie hormonen. Dus julie hormonen gaan koek koek en bij de meisje krijgen ze haar op plekken waar je het liever niet zou willen en boobiesss weetje de 2  die ik heb en wees naar me boobies. En bij de jongens krijgen ook haar op plekken waar ze het niet zouden willen hebben en gaat hun kleine rakker soms om hoog . Dus soms hebben de meisjes behoeft iest in hun poesje te stoppen dan gebruiken de meeste meisjes een dildo of een vibrator. En de jongens gebruiken hun hand om hun zelf te verwennen als ze geen meisjes hebben . Maar als  eeen meisje en een jongene verkering hebben en uiteidelijk sex gaan hebben moet je op letten op een paar dingen nou ja het is aan jou als je veilig sex wilt hebben of onveilig tenzij de meisjes zwanger willen raken dan maar das aan jou dan. Maar als je dst wilt verkomen dan gebruik je een condoom. De condom word er sperma op gevangen  het is net als slakenslij maar dan witter en als je een good girl bent dan  slik je het door zonder problem want good girls are bad girls that heven been cautch. En knip oogte naar de kids en liep de klas uit .

Jennifer's pov

We zaten te rijden. Ik keek uit het raam en begon mijn wraak te bedenken .  En vroeg me af demi had nooit een band met cat of ariana dus waarom deed ze mee ?

Heyy demi  waarom deed mee aaan de grap ik bedoel maar je mag ze toch niet echt zei ik

Nou het zit zo ze vallen mee maar te schein heilig naar mijn smaak maar ik heb altijd zin in een goede grap zei ze

Hahah oke wil je helpen met mijn wraak vroeg ik

Hahah meid tuurlijk had je al wat in gedachten of  nog verzinnen vroeg ze

Moet ik nog verzinnen

Hahah oke als ik iets weet laat ik jet je horen zei ze

Hahah okee beter zei ik

We reden naar de supermarkt. Maar zag me ma en mijn zusje mensen waar over ik niet wilde praten en wil ontmoeten.

Demi ik geef je 100 euro jij doet voor 50 euro boodschapen en de anderen 50 mag je houdene als jij aleen boodschapen gaat doen zei ik en deed mijn zonnebril op .

Haha oke als jij het zegt.

Demi's pov

Ja boodschappen doen ja dat deed ikk koop aleen wat ik lekker vind dus ik pakte eeen karretje. Ik had uiteidelijk kaas ,chips,chocolade ,cola en keel snoeppjes gekocht voor 50 euro. Er kwam een klein meisje naar me toe nou klein meer rond de 10/13 jaar.

Mevrouw heeft u deze meisje gezien? Ik keek naar de foto en wist niet wat te zeggen ik zag gewoon Jennifer maar jonger op de foto

Nee sweetie heb haar niet gezien zei ik

Geef niet mevrouw maar toch bedankt voor u tijd en met dat ging ze naar haar ma. Ik liep naar de auto en begon te rijden ik vraag jennifer wel als we thuis zijn wat er aan de hand zijn.

Thuissssssaaaaaaas xD

Nicki 's pov

Ik keek door wat document van mensen die we  vermoord haden samen met ariana en viel me op dat ik of ariana nooit een opdracht met demi of jennifer heben gedaan.

Heyy ariana waarom hebben we nooit met demi eens samen gewerkt of jennifer?

I dont know nicki maar tijdens onze vergadering kunnen we het er over hebben zei ariana . Even later kwamen demi en jennifer binnen .

Heyy demi jennifer  kunnen we vergaderen ?

Sure zei jennifer

Ke kke  maar zijn de jonges weg of hoe zit dst? Vroeg demi

Oww die zijn naar de niewe club in de stad dus ja we  are home alone zei ik

Haha okee duss waarom een vergadering in eens vroeg jennifer

Omdat ik me afvraag waarom demi en jij altijd samen zijn en we nooit varieeren van partner

Het is gewoon vertrouwr toch jen zei demi

Ja gewoon vertrouwdt toch no biggie right? Zei jennefer . Oke wow voel me beledigt

Hoezo vertrouwd vertrouw je ons niet demi vroeg ik

Wat denk je zelf ik vertrouw schein heilige mensen zei demi wow die komt hard aan.

Wat bedoel je daar mee demi zei ariana gekwets

Nou gewoon omdat ariana bevoorbeeld doet aan hekken enzo en wist sporen en ook op school you know met cijfers enzo en dan doet ze poes lief netals er niks aan de hand ze doet geen vlieg kwaad doet en nicki jij vermoord mensen en  jij doet ook net als je geen vlieg kwaad doet  zei demi . Das was de druppel wat bezielt haar.

WAT IS JOU FUCKING PROBLEEM EN JIJ DAN JIJ CANTERRT MENSEN OOK EN JE BENT LUI EN DOET ALEEN WAAR JE ZIN IN HEB SOMS DENK IK VAN OF ER NIKS LOS BIJ JE ZIT OFZO schreeuwde ik

Oke girl calm down je vroeg me mening ik geef je die oke dus beter sluit je bek en zeg niks meer als je. Zo gaat reageren . Met dat ging ze weg en gooide de deur achter zich dicht

Demi's pov

Bitch die denkt is fissa zeggen ik moet mening geven en dan groote bek geven srry met mij moet je niet spotte ik liep nnaar mijn kamer en zocht naar mijn pillen maar ik zag dst ze op waren . Ik ging naar me auto en reed naar mijn vaste gozer waar ik mijn druks haal en nee ariana,nicki of jennifer weten het dus ja even later kwam ik aan en zag de boys geld geven aan mijn druksverkoper.

horrorhouseLees dit verhaal GRATIS!