dwingen

240 14 1

laurent stapte naar me en beet me en alles werd zwart.pak haar felix zei jane. hij greep me vast en zette me in mijn kamer met de deur opslot ik was moet dus viel ik al snel in slaap.

ik hoorde voetstappen toen ik wakker werd. de deur ging open en het was felix. hij zei trek dit aan het was een zwarte mantel. dan kon je naar de beoordelingzaal zij felix over half uur moet je er zijn anders kom ik je persoonlijk ophalen.Felix deed de deur niet opslot maar liep naar de bewakers toe en fluisterde dit tegen de bewaker loop met bella mee als ze de kamer uitkomt zei felix.

ik ga nu omkleden want ik moet er over 10 min er al zijn. en omdat felix geen geduld heeft en ik heb geen zin in een bezoekje. snel deed ik de zwarte mantel aan en liep naar de beoordelingzaal ik kon merken dat jane aan iets irriteerde. ik moest me hand voor mijn mond houden om niet in de lach te schieten.

Aro pov

 ik moest iets bedenken ze gaat toch later terug naar de cullens. ik heb het.

bella je mag op een voorwaarde naar huis. en dat is? vroeg bella.

dat is dat je meevecht tegen een hele sterke familie. bella dacht na maar zei uiteindelijk ja. ga bella over 3 dagen vertrekken we.

zou bella het overlleven het gevecht?

zou ze echt wel weg mogen?
Dankje heb al 104 lezers voor het verhaal jN jullie niet genoeg bedanken! Ik ga gewoon door met het verhaal
Ik ga proberen donderdag weer een deel optezetten. Ik bedenk trouwens niks van te voren. Ik schrijf gewoonEn nog een keer Dankje voor het lezen :)
Ik schrijf nu een boek over hoe de cullens. Bij elkaar komen. Is nog niet gepubliceerd.

twillightLees dit verhaal GRATIS!