Seventy-five

841 47 0

8 Oktober 2010.
Nog steeds zat ik op mijn kamer, te mopperen tegen mezelf. Ik had een lijst gemaakt met dingen die ik wou doen in het leven, en ik plakte het op mijn spiegel. Zo kon ik het vaak zien, en wist ik dat ik het wou halen. Ik haalde voor het eerst in een lange tijd mijn macbook weer tevoorschijn en ik startte hem op. Mijn msn meldde zich vanzelf aan, en ik keek op twitter. Alles was verspreid, en iedereen wist het van Harry, Caroline en ik. Op msn zag ik verschillende mensen online, en veel begonnen tegen me te praten.

Matt ie. : Hee, gaat alles goed met je?

Las ik, en ik slikte even. Hij wist het dus ook. Hoe zou hij gereageerd hebben? Zou hij zijn kans willen grijpen en nu genieten van de situatie?

Camryn Harmony. : Heb nog weinig daglicht gezien, en zit al vanaf gisterochtend in mijn kamer. Nog niks gegeten of iets anders, ik voel me zo leeg...

Ik tik het berichtje af, en stuur het naar hem. Tranen komen in mijn ogen te staan, en glijden stuk voor stuk en netjes omstebeurt van mijn wang af op de grond of op mijn macbook.

Matt ie. : Cam, ik ben er voor je. We zijn er allemaal voor je. Kruip uit je raam? Ik sta er desnoods onder om je op te vangen en mee te nemen. Ik ben zo bezorgd Cam, snap het dan. Het is niet niks wat hij met je deed, ik wil je helpen over die narigheid heen te komen..

Matt, Matt, Matt toch. Ik wil niemand om me heen. Ik wil alleen zijn, en met een gebroken hart. Mijn macbook maakte verschillende geluidjes van het gesprek met Matt, en ik vertelde hem dat ik weg ging. Ik werd gek van zijn gepraat dus blokkeerde hem tijdelijk. Iemand kwam online, en het was iemand die ik wou vermijden.

I'm your Style, Harry Styles. : Kom naar beneden, of op het minst naar buiten. Het is niet goed voor je om in die kamer te blijven. Ik wil je vasthouden Camryn, ik wil je vertellen en laten voelen hoeveel spijt ik ervan heb..

De dammen breken door en honderden tranen glijden over mijn wangen heen. Moest ik reageren? Moest ik wat terugvertellen, en als ik dat deed, wat moest er dan in? Alles ging door mijn hoofd heen, en ik leek langzaam gek te worden. Gek van mezelf, en gek van de eenzaamheid.

Camryn Harmony. : Ik wil wel Harry, ik wil graag naar buiten komen. Maar hoe? Ik ben verzwakt in alle opzichten.

I'm your Style, Harry Styles. : Je hoeft alleen je deur open te doen Camryn, ik wil je wel uit je kamer dragen. Ik doe alles voor je, ik heb alles voor je over, maar kom naar me toe of naar buiten. Je hoeft mij niet te zien als je niet wilt. Maar ik zou me fijn voelen als je op het minst wat ging eten, jezelf ging douchen en even naar de WC ging?

Camryn Harmony. : Ik wil wel Harry, zoals ik al zei, dolgraag. Maar ik weet niet hoe, ik weet het niet Harry, ik weet het niet.

The untalentend daughter. - One DirectionLees dit verhaal GRATIS!