part 9

38 3 0

Pov Tess

"Tess? Tess, we moeten uit stappen".

Ik voelde dat ik werd aangetikt en opende mijn ogen. Ik was weer eens in slaap gevallen. Vermoeid pakte ik alle tassen met kleding en liep de bus uit. We liepen het resort in en stapte de lift in.

Ik was helemaal niet op de wereld met mijn gedachtes "een coffee shop, luuk gebruikt mischien wel drugs" ik kreeg de gedachte maar niet uit mijn hoofd. De lift ging open en werd wakker uit mijn gedachtes, we liepen de kamer binnen. "Tess, maak je maar niet al te veel zorgen om luuk. Weetje wat we gaan lekker alle kleding passen voordat we verkeerde dingen hebben gekocht" zei joos grinnekend.

Ik knikte en pakte een nieuwe bikini.

Ik liep de badkamer in, kleede me om en liet het aan joos zien.

"Die is onwijs leuk!" zei joos terijl ze haar nieuwe bikini ook aan had getrokken.

Na een tijdje hadden we alles gepast, ik was moe dus ging ik op bed liggen.

We hadde via de soort room sirvice pizza's besteld, dus waren we op de pizza's aan het wachten.

Ik keek op mijn mobiel en zag dat luuk me had gebelt. Ik twijfelde of ik hem terug zou bellen, toch besloot ik hem terug te bellen. "Hee Tessie" zei hij blij. Ik groette heb terug en vroeg waarom hij had gebelt. Hij legde uit dat hij me miste. Stiekum was ik blij om zijn stem te horen maar ik was ook boos. "Zullen we vanavond afspreken in mijn kamer?, ik stuur milan wel naar joos toe" zei hij lachend. Ik zei dat dat goed was en hing op.

"Twee salami pizza's" hoorde ik vanuit de gang, ik stond op en liep naar de deur en opende hem. Het was een vrouw van het hotel, ik pakte de pizza dozen en gaf de vrouw wat geld.

"Hmm ik heb echt zin in pizza" zei joos. "Inderdaad!" zei ik grinnekend.

Ik plofte op bed en nam een hap pizza. Ik deed de tv aan "ze hebben netflix!" riep ik. Joos keek heel snel omhoog "wow, echt?!" riep ze.

Ik zette een film op en ging onder uit liggen. Ik had mijn gedachtes niet bij de film, maar ik dacht alleen maar aan luuk. "Zou hij dan echt.. Nee dat kan niet, dat mag niet!".

Toen de film was afgelopen beslootte ik naar luuk zijn kamer te gaan.

Ik legde joos uit dat ik naar zijn kamer ging. Joos knikte en vertelde dat ze nog een film ging kijken.

Toen ik aankwam bij zijn kamer was de deur op een kier. Ik duwde de deur voorzichtig een klein stukje open.

Er was niemand "wie laat er nou zijn deur open staan" dacht ik. Ik liep voorzichtig de kamer binnen.

Ik twijfelde geen moment en begon te zoeken. Ik keek in alle kastjes, maar ik vond niets. 

Tot dat ik in zijn nachtkastje wat aan trof. Aangezien ik geen verstand had van drugs of dergelijke dingen, wist ik niet wat het was. Ik hoorde vanuit de gang wat geluide, het kwam dichterbij en ik hoorde dat luuk en milan het waren. "Shit" fluisterde ik.

Voordat ik het wist zag ik milan en luuk verbaasd in de deur opening staan. "Ehh hey" mompelde ik.

Ik zag dat luuk zijn ogen gericht waren op het nachtkastje die nog open stond.

Mijn ogen werden groter "hoe kan ik dat nou vergeten?" dacht ik.

Luuk was stil terwijl milan het niet door had. "Eh milan, wil je even weg gaan?" vroeg luuk ineens. Milan knikte verbaasd en liep de kamer uit.

Ik staarde naar beneden maar mompelend vroeg ik wat dat spul in zijn nacht kastje was. Hij deed zijn schouders omhoog.

"Luuk, je hebt mischien wel kanker, terwijl ze in nederland uitzoeken of je kanker hebt. Ga jij naar een coffe shop om drugs te gebruiken!" zei ik boos.

"Sorry" mompelde hij.

"Tegen mij hoef je geen sorry te zeggen, zeg dat maar tegen jezelf" zei ik. Hij staarde naar de grond, er was een doodse stilte. Hij legde uit dat het wiet was en dat het ook van milan was. "En nu? Wat ga je er mee doen?" vroeg ik. "Eh, weg gooien" antwoorde hij mompelend. Ik knikte en pakte het zakje, deed het in de prullenbak en vertelde luuk dat hij het echt niet moest doen. Hij gaf me een knuffel "Tess, ik hou van je" fluisterde hij in mijn oor. Ik fluisterde dat ik ook van hem hield. Stiekum was ik nog boos, maar ik liet het niet merken.

Hij liet me los en gaf me een kus, ik glimlachte. "Tess? Vind je dat ik foute dingen doe?" vroeg hij.

"Wiet, eh ja dat is fout. Naar een vies feest gaan met overal kots en alcohol, ja dat is ook fout. Van mij houden, nee dat is niet fout" giegelde ik.

Hij glimlachte "weetje, ik ben helemaal niet trots op dat ik jou in elkaar heb laten slaan en dat ik wiet heb gebruikt. Het lijkt wel alsof ik nooit het juiste doe" legde hij uit.

Ik vertelde dat hij geen domme dingen moest doen en dat hij goede beslisingen moest maken in zijn leven. Hij knikte en vroeg of ik bleef slapen. "Ja, ik sms joos wel even dat milan bij haar kan blijven slapen" zei ik.

Toen ik eenmaal met zijn shirt aan in bed lag vroeg luuk plots hoe ik wist dat hij gebruikte. "Ik en joos waren aan het winkelen, toen we jou en milan zagen staan met die andere jongens, we waren jullie gevolgt en toen zagen we dat jullie de coffee shop in gingen" vertelde ik.

"Ik heb helemaal niet gemerkt dat jullie vlak bij ons waren" zei hij verbaasd. Ik lachde "ik ben gewoon goed in achtervolgen" vertelde ik wijs.

Hij glimlachde "ja ja" zei hij.

Hij gaf me een kus en deed de lamp uit.

een leuke vakantie?Lees dit verhaal GRATIS!