Yakınlaşma

190 12 2
                                    

karşımda o kız vardı bana korkulu gözlerle bakıyordu . korktuğunu anlıyordum. terliyordu. eline bi sopa aldı sopayı çok sıkıyodu. elleri kanlaşmışdı. korkutmak istemiyordum. zarar vermek istemiyordum. ama o nasıl anlıcaktıki. daha önce hiç konuşmamıştım. denesem konuşabilirmiydim acaba.
"hhhhııııggggg" konuşamıyorum.
kız çok korkuyodu "lütfen bana zarar verme nolur" ne yapmalıydım. birden arkamdan birisi beni itti. kafamı kaldırdığımda katillerden biri olduğunu gördüm. kıza saldırıcaktı bana bağrıyodu. kıza döndü üstüne atladı. kız çığlık atıyodu. kendini korumaya çalışıyodu. o sırada ayağa kalktım. ve katile saldırdım "haaaaaayyyyyıııırrrr". konuştummu ben. katilde bana saldırmaya başladı. kafasına vuruyordum. ama kurtulamıyordum. birden o kız elindeki sopayla katilin kafasına vurdu. bende o güçle katili üzerimden attım. kafasına vuruyordum. taki kafası patlayana kadar. üzerinden kalktım. kız hala korkuyordu. elimi kaldırdım. ve mırıldamaya çalıştım. "biiii biii biişeyyy yaa yaaappmı mııcam koo koorkkmaaa" . ben konuştum. kız çok şaşırdı. ağlamaya başladı. hala korkuyordu. kapıya benim gibileri geliyordu. kapıyı kapattım. "seee seeniii koo kooruu cammm" dedim kız şaşırarak "nedenn? sana nasıl güveniyim sen virüslüsün bana sakın yaklaşma"
bu lafları beni kötü etmişti. ama nedense korumak istiyordum. onu hapishaneye götürmeye karar verdim ama akşamdı. ve kapı cesetlerle doluydu, yani benim gibilerle. kız üşüyordu. bi battaniye buldum. ona yaklaştım. kız çok korkuyordu. battaniyeyi ona verdim. verdikden sonra kızın az da olsa korkusu geçiyodu. sabahı bekliyordum. kız uyumuşdu gözlerimi ondan alamıyordum. sabaha kadar öylece ona baktım. gün doğmaya başlıyordu. uyandırmak istedim ama
biraz daha bakabilmek için onun uyanmasını istedim. sabah olmuştu kız da yavaş yavaş uyanmışdı. bana baktı. "benim burdan gitmem lazım"dedi. "seeeee seenii koruuucam" dedim. kız çok garib baktı. "ozaman üstüne temiz şeyler giğin bizim koloni beni dinlemeden seni öldürür" dedi. bende garipsedim ve ona baktım. üzerimi değiştiremiyordum kollarım kalkmıyordu. o kız bana yardım etti. üzerimi çıkardığında cebimden saat düşdü. o saati eline aldı. "bu bu robert in saati o öldü bunu sen nasıl buldun" konuşamadım yere baktım ama kapıdaki hırıltılar artıyordu "giii giideliim" dedim. arka kapıdan dışarı çıktık. şehrin dışı olduğu için tarlalar vardı. mısır tarlasından geçiyorduk. boyumuzu aşmışdı. ama bu mısırlar bukadar büyüyemezdiki. yolumuza devam ediyorduk. biraz ilerimizde bi tane ceset vardı. ona doğru yaklaştım. bayağdır yemek yememiş derisi çürümüşdü. bunu fırsat bilerek kafasını koparmaya çalıştım kopardımda. kız korkulu gözlerle beni izliyordu. "giii giideliimm" dedim kafasını salladı
ve yola devam etmeye başladık. hapishane yakındı kapısına geldik. ve birden üzerime ağ attılar. kapı açıldı bir kaç asker kızı içeri soktu. ben onu koruyucaktım "haaa haaaayyyıııııırrr" dedim hepsi birden bana baktı. ve kapıdan bi beyaz önlüklü adam geldi. bi tabanca vardı ama değişikdi. bana ateş etti. uyandığımda çok halsizdim gözümü zor açıyordumsanırım bi sedyedeydim. beni bi yere götürüyorlardı. kolumu hareket ettiremiyorum. sanırım bağladılar. ne yapcaklar bana. çok korkuyorum. sağımda solumda parçalanmış cesetler var sanırım insanlar parçalamış ve inceliyolar. çok korkutucu bi görüntü. sedyeyi bi odaya götürdüler. bi adam beyaz önlüklü. elinde iğne var. iyide benim kanım akmazki iğne etkilememesi lazım. "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!"

2. bölüm bitti yorum yapmayı unutmayalım arkadaşlar

Neden ben böyleyimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin