Lara:

"Wauw! Lieverd, je ziet er geweldig uit!Ik had je bijna niet herkent" zei mama toen ik van de trap liep.Megan en ik waren net klaar met ons op te maken voor het feest.Dit was de eerste keer dat ik zoveel make-up droeg en ik was percies iemand anders.

"bedankt mama!"ik gaf mijn moeder een dikke knuffel."We moetten gaan! Liam staat te wachtten"zei Megan die mijn arm vastpakte en me naar buiten sleurde.

Net voordat we konden aanbellen vloog Liam's voordeur open,hij had een zwart pak aan.Liam botste tegen Megan aan en ze vielen allebij op de grond.Ik kon mijn lach niet inhouden."Aww,zo romantisch" zei ik toen ik een foto met mijn gsm van ze trok.

"Hé wat was dat?Ik hoorde iets val- wat dien jullie twee op de grond?"vroeg Linda die ze rechthielp.

"Niks, we moetten gaan.Dag oma"zei Liam die zijn autosleutels nam."Niet te veel drinken hé!"riep Linda toen we in de auto stapten.

Tijdens de autorit zaten Liam en Megan de hele tijd met elkaar te flirten.Ik werd er wat oncomfortabel van.Het was niet alleen maar van "je bent knap" en "mooi" na een tijdje werd het wat dubbelzinnig en sexueel.Toen we op school waren was ik blij dat ik uit die auto kon.

Dit was raar,alle jongens waren zo deftig gekleed en alle meisjes zagen er als prinsessen uit.Bij Mells en zo was ik het al gewoon,maar zelfs de nerds waren mooi.

Ik liep de gymzaal in en rook een geur van alcohol.Onze school heeft geen alcoholbeleid,wat ik dus eigenlijk niet zo verstandig vind.

Ik wilde iets tegen Megan zeggen,maar toen ik me omdraaide was ze al weg.Ik heb er nu al spijt van dat ik gekomen ben.     

Ik ging wat te drinken halen en zette me alleen aan een tafel.Ik weet dat het zielig lijkt,maar dat ben ik ook.Zielig is het perfecte woord om me te beschrijven.

Ik keek naar de mensen op de dansvloer,sommigen waren zo dronken als iets, anderen zaten te dansen en plezier te maken.Ik zag Candice en Louis niet zo ver van me zoenen tegen de muur.Daarna keek ik naar Eleanor die met haar vriendinnen aan het dansen was en niet merkte dat haar vriendje haar een paar meter verder aan het bedriegen was.

Toen ik me omdraaide waren Louis en Candice vervangen door Niall en een zwartharig meisje.Ze waren hevig aan het zoenen en ik voelde me zo raar vanbinnen.Jaloezie? Nee, waarom zou ik jaloers zijn op die slet?

Oh nee, ik ken dat meisje niet eens en ik noem haar een slet gewoon omdat ze met Niall zoent.Misschien ben ik een beeeetje jaloers.

Megan:

Ik was met Liam aan het dansen en het was kapot lachen.Liam en ik hadden wat gedronken en we waren een beetje dronken.Liam probeerde goed te dansen,maar dat  mislukte.Hij bakte er helemaal niets van ,zelfs als hij niet dronken is.

Ik voelde me een beetje duizelig dus ik zei tegen Liam dat ik even naar de wc ging.Toen ik bij de toiletten kwam voelde ik mijn eten al naar boven komen.Ik rende een hokje in en kotste alles uit.Toen ik klaar was spoelde ik mijn mond en liep de toiletten uit.

Ik voelde iemand op mijn kont kletsen en draaide me om.Ik zag Harry naar me grijnzen."Je ziet er sexy uit." zei hij toen hij dichter kwam.Zijn adem rook naar alcohol.

"Harry niet hier.Iedereen kan ons hier zien."zei ik toen ik hem van me wegduwde.Maar Harry nam mijn pols vast en nam me mee naar buiten.Buiten was het al donker dus niemand kon ons daar goed zien.

Harry begon me hard te kussen en duwde me tegen het schoolgebouw.Zijn mond smaakte naar alcohol en sigaretten.Ik ben niet zo'n fan van roken maar dit vind ik wel lekker.

arranged marriage to my bully/Niall horan ffLees dit verhaal GRATIS!